Fenix Stvari su ok, mislim da je najveća šteta ona psihička, ja sam se probudio tik pred glavni udar i moram priznati da mi nije bilo svejedno, osjetilo se jako i na prvome katu. Nakon prvog potresa nas je dosta izašlo na parking, sjelo u aute i čekalo sat i pol - dva prije nego što smo se vratili. Štete u mojoj ulici nema prevelike, malo napuknuli zidovi, ali ne nosivi i to većinom površinski.
chono7 U pravu si, nije ništa od ovoga prvo, ali moraš uzeti nekoliko stvari u obzir. Ovakva epidemija, koja je zatvorila sve granice, koja je ljude natjerala da se drže domova i prilikom koje policija ide ulicama i na razglas govori ljudima da idu doma jer slijedi karantena... To je poprilično jezivo i nešto što mnogi nisu iskusili u životu. Na to nadodaj i činjenicu da je faktor širenja zaraze vrlo visok i da mala ljudska glupost može znatno opteretiti zdravstveni sistem. Na kraju svega stoji i što je Fenix rekao, ekonomske posljedice će biti ogromne.
Treba ostati čim više pribran, slušati službene upute i proći će se kroz ovo. Ne znam zašto, ali nakon ovog potresa sam optimističniji nego prije da će zapravo sve biti ok.