Zato je Volvo mislio na sve (a to sam procitao u svom User Manualu prije par dana).
Prilikom propadanja kočnice, potrebno je iz sve snage udariti nogom kočnicu koliko je god moguće kako bi se aktivirala sigurnosna kočnica za jednokratnu upotrebu, koja će se prikačiti za diskove i pritom zaustaviti vozilo. Jednom kad se to desi, auto se samo gasi i izbacuje upozorenje hitnog servisiranja.
Blebetaonica 2
Ne znam zašto si dobio dislike i facepalm, al ovo je istina.
Treba znat reagirat na kubitak kontrole nad vozilom, odnosno naučit se kako vratiti kontrolu nakon kaj je izgubiš.
Izletavanja se ne događaju zato što netko skrene s ceste nego zato što ljudi izgube kontrolu, a nemaju iskustva u takvim situacijama.
Još bi samo spomenuo da u autu sa zadnjim pogonom puno lakše izgubiš kontrolu, ali je iskusnoj osobi lakše kontrolirat oversteer nego understeer tako da trening za takve aute bi pogotovo trebao bit obavezan.
wooddiebone Zato što HideooKojima ima 12 godina pa mi je dao 50 dislikeova i facepalmova. Stalno mi dislikea i facepalma pa sam mu ja stisnuo 5 komada da vidim reakciju, nisam se razočarao.
@HideooKoojima će dobiti ban ako nastavi abuseat
buz Pa to traje par mjeseci valjda vec. Kad vidim govance ili facepalm osjećajnik u 90% slucajeva znam od koga je
bosscorelli osjećajnik
- Uređivano
Meni je kvrga ili nešto na cesti otkinulo cjevčicu od ulja, doviđenja kočnice. Dobro pa sam bio u pustinji pa nisam napravio lančani sudar.
bosscorelli osjećajnik
Ova rijec je tesko susramlje
bosscorelli I ti se fakat time zamaraš? Pa meni jedan od admina svaki drugi post nabaci facepalm pa se tome nasmijem...znači da su mi postovi lijek za njegov um
doctorfreak pa ja bih se zapitao sta je sa mnom kada bi se neki slozili sa mojim misljenjem lol.
Obozavam kada mi se nakace sa svojim negativnim reakcijama i daju potvrdu da ne mogu a da ne citaju moje postove i sekiraju se.
Sve se da riješiti.
doctorfreak Ma kakvo zamaranje , nekad vidim komentar neki i nije mi jasno zast je dobio govnce ili facepalm , pogledam listu rekaciju i vidim u cemu je stvar
zontra Odsad mi je cilj ju popularizirati
u 3,2,1 kuhaj sparili su smešnu kombinaciju, malenu bakicu sa visokim dečkom, najstarija i najmlađi natjecatelj, hehe!
Bolje u bakicu nego u šakicu hehe