Tram 11 su jadnici sad i uvijek su bili.

Imaju reputaciju zato jer su napravili nešto prvi i to je to.
Svejedno se Bolesna Braća poseru po njima.

Lirika im je za upucat se.
Nula dubine, nula domišljatosti, nula kreativnosti.

Target je još veći jadnik nego prije, a Woo je zapeo u ustaštvo i ultradesničarsko divljanje.
Ako je Target shizofrenija, onda je Woo paranoja.

Nisam za nikakav oblik cenzure, al rap glazba gubitkom ovog albuma nije izgubila ništa.

Jadno u svakom mogućem smislu.

wooddiebone Bolesna Braća,Tram 11,Stoka i Nered,Bahati,to je sve ropotarnica povjesti 2000-tih.Tam neka i ostanu.Pokušaj neke HR rap scene na utjecaj Eminema,50cent,i sl. likova po svijetu.

Flipper Ništa od Targeta (pun intended) ovaj mjesec. Jesi dobro, kako ti je?

buz e to mi je najviše krivo jer sam bio blizu. Falilo mi par %. Stigao bi sigurno. Dobro je zasad. Blaga temperatura, grlobolja, glavobolja i noge bole. Ali ništa strašno. Još sam se vakcinisao dva puta Raiffeisenom, ali jebat ga.

wooddiebone Nisu bili loši.Evo iz moje kolekcije,Vrućina gradskog asfalta-

Ima par dobrih stvar,a između mrmljaju sa Bolesnom braćom.

yakuza_stinger
          potpisujem.

@Heat

master_x Ima par dobrih stvar,a između mrmljaju sa Bolesnom braćom.

ma on je sto posto mislio na braću bez gaća. nakon ovih komentara woodie i rap su poput politike i poštenja. Nemaju nikakvu poveznicu. 😃

maverick ja sam odavno posustao i instalirao ga. Iskreno nikakvih problema do sada nisam imao.

Jesi pročitao svoje postove? 😃

yakuza_stinger

Meni su bili jako loši.
          Stereotipni rep proser za koji bi da ne znam bolje, mogao jedino zaključiti da se radi o parodiji.
          Ne vidim kako bi itko to mogao čuti i zavoljet rep glazbu jer iz muzike Tram 11 može jedino dobit dojam da je to nemaštovita, jalna, frustrirana i netalentirana skupina ljudi.

Dok se ostatak scene trudio ulaziti u dubine i raditi nešto kreativno, Tram 11 je rimovao imenice na snare beat.
          Mašta nula.

Elemental je u to doba radio puno više za scenu.

Ali to je samo moje mišljenje.

Drago mi je da se situacija oko prihvaćanja tuđih mišljenja na forumu još uvijek nije promjenila.

/s

wooddiebone

Već sam ti rekao zašto ti imaš problema s tim svaki put, ali ne želiš slušati. Ti svoje mišljenje ne obilkuješ kao mišljenje (tek si to učinio sada u replici). Da si tako inicijalno napisao kao predzadnji post u temi, ne bi bio problem. Ti voliš uletjeti u temu i sročiti nešto kao da je tvoje mišljenje neka ultimativna istina, a svi mi drugi smo debili. I onda to triggera ljude.

Ne vidim zašto se posebno od mene očekuje da na svaki post pišem da je to moje mišljenje.
            Nije li sve što neko napiše mišeljnje toga što je napisao?

wooddiebone Fokusiraš se na pogrešno, apsolutno je nepotrebno isticati da je neki upis vlastito mišljenje. Problem je što samo nešto izvališ, ali ne pojasniš. I to je okej, ponekad. Kao što sam napisao neki dan, nije potrebno uvijek pisati seminarske oko nekog stava i obrazlagati svaku riječ.
              No, tvoj MO je uletjeti u neku temu s nekim upisom sa stavom koji doslovno govori : "To je tako kako sam napisao i nikako drugačije!"
              To je moj osobni dojam o tvojim postovima na forumu, a vjerujem da je i drugima.
              Ne kažem da je moj dojam ispravan ili neispravan, možda to što ističem uopće nije tvoja namjera kad postaš, ali taj stav pršti iz tvojih postova.

wooddiebone ja kužim isprve da je to tvoje mišljenje, al uopće me ne čudi zapravo da se isposereš po Tram 11. Kompletno bi imao razumijevanja da se isposereš po ovom albumu 1 i 1, ali za Hrvatske Generale, Pad sistema, Vrućinu gradskog asfalta i ostale iz tog vremena reć da su sranje, pa mislim daj ajde. Ajde čak i to, al onda ti je Elemental bolji. Pa aj bok

yakuza_stinger

Ne umanjujem važnost tih stvari.
                  Pogotovo ne umanjujem to da su mi te stare stvari masu puta bolje od ovih novih, ali u usporedbi sa svojim suvremenicima meni su još uvijek loši.
                  Jako loši zapravo.

Target mi je jako iritantna persona za slušanje i mislim da mu flow i tehnika nisu ni blizu razine na kojem je npr. Dooks, a i Woo mi je loš.

Kaj se tiče Elementala, ako otpisuješ njih, zašto misliš da imaš više kompetencije od mene pričati o rep glazbi?
                  Redi se o prvom rep izvođaču kod nas koji je zapravo radio muziku sa live bandom.
                  Nešto što se i danas relativno rijetko nalazi na sceni.

Sto se tice Tram 11, ja sam licno vise razocaran i zao mi je da se gotovo cijeli album sveo na stvari i liriku koju mozes da cujes u svakom kvartu ispred zgrade. Totalni promasaj pruzenog prostora da se iskaze misljenje na jedan sofisticiran nacin sa mozda cak i istom porukom.

Samo sam jednu recenziju procitao koja spominje upravo ovo. Mozda je razlog sto se automatski stavljaju na stranu Tram-a ko god bi pokusao da kaze da je ovo nista vise i nista elokventnije od repera u pokusaju i da oni jednostavno moraju da budu na drugom levelu.

Ne znam, iskreno sam razocaran, ne temama nego tako jednostavnom i prostom lirikom koju likovi na tribinama sastavljaju 10 minuta prije utakmice.