Marvelov Midnight Man iz Moon Knighta preminuo u skijaškoj nesreći. Jbt 37 godina 🙁

Korade kaže da su prva istraživanja pokazala da napušen čovjek se puno teže može zaraziti koronom/razviti simptome.

Danas je dan Sv. Vinka iz Zaragoze tzv. "vincekovo" zaštitnik vinograda i vinčeka. Drago vinčeko crno-bijelo, piće bogova neka si nam u izobilju. Vinkecima sretan imendan!

Umro je Aki (Parni Valjak) baš me to šokiralo!
    edit: bio je malen rastom meni do ramena ali velik umjetnik. Jednom davnih godina dok sam išao u srednju smo se skoro zabušili jedan u drugog na Trešnjevačkom placu (ZG). Tad sam ga prvi put vidio uživo i uvidio kako je malen bio a nisam ni ja ono gorostas. Počivaj u miru Aki!
    https://story.hr/Celebrity/a199335/Preminuo-Aki-Rahimovski.html

Mileta ga tako od milja zove na podkastu, pa i meni ostane

Fenix ma kamo god on gostuje bude show i ljudi ga vole. Ima tu moc govora da kompleksne stvari objasni na prost nacin, doslovno prost

jebeni teamviewer 😃

@Tzereen jaooooooooooooo

TL;DR Razer maske su faking bullshit i ne filtriraju ništa. Čisti scam 🙂

Tzereen filteri su im testirani n95 ili kak se zove ali maska nije

😃
        🙂
        1 / 2
        i sad ne zele vratit ljudima pare hahahaha nije samo poanta da je scam nego to sto ljudi dovode sebe u upasnosti jer misle da su 95% zasticeni

Tzereen Bit će ljepo bijelo!!

To mozes i sa kokainom. Udariš jednom i bit će ti bruka lijepo :-D

Fenix je, idem prvi put dok baš sipa. Veselim se!!

🌨️
        ❄️
        😂
        1 / 3
        Bez gojzerica, samo tenke, haha

Tooo snjeg.
        Pitanje
        Imam coronu i prvo slobodno PCR testiranje sam dobio u petak, ja brijem da cu do tad vec ozdravit, kaj ak mi PCR pokaze negativno?jel onda dobivam Covid potvrdu? a imam je jel su 2 kucna testa pokazalo pozitivno i imam simptome.

Hvaljen Isus i Marija!
          Ja ne volim više tu hladnu padalinu, tada moram zeti lopatu i lopatat ak napada ko šašav. A i skliže se drugi dan kad se ugazi a to ne volim kad moram hodat kao po jajcima. Zato ne bih volio da napada i da to ostane na tlu. Sada pada neš sitno ko da neko stresava stolnjak sa krušnim mrvicama, hehe!