blade pitanja su mu povrsna, ponekad se upravo cini da je nepripremljen ili ima samo napisano pitanje, bez znanja i dubine o tome sto pita. Nekoliko puta nije znao detektirati slabost sugovornika i ubosti sah mat podpitanje.
I samo vodenje ove emisije i nacin na koji prica daje dojam kao da raspravljas na sanku s nekim
Blebetaonica 2
chono meni je on zanimljiv baš zato što nije napadan, ne drži se modernih normi i naposljetku izvlači drugačije odgovore od kolega. Često izgleda da se ulizuje gostu, ali nije tako, takav je apsolutno prema svima, bilo da priča s Pernarom ili s predsjednikom EK.
Ima na YT njegov intervju s Tuđmanom 93. Ne znaš je li ga pičkara ili se ulizuje, prejako
Romano Bolković voli puno papati ko i ja a bili smo tak tanki. Bio je alfa omega na nekadašnjoj omladinskoj televiziji prvoj komercijalnoj televiziji u bivšoj jugi sa emisijom 2u9, koja je mjenjala nazive emisija koju je on vodil. Ak ste kad slušali zločestu djecu na radiu 101 i ak ste iz ZG onda znate za njega.
Sad mi nije baš drag jer šljaka na HRT-u i kaj se zdebljal, pa prestani papat!
- Uređivano
DarkPunisher Ono što je nekad trebalo biti?
EDIT: sorry za ovu obavijest, mogao sam pretpostaviti da je netko već spomenuo.
Ovo je zlato
Ima i YT kanal:
️ Lesgo snorkeln
️
Soy boy beta cuck.
What an utter panj
Još je tranđu našo, gg.
Imam jednu svadbu za malo više od 2 tjedna, a nisam bio na svadbama jedno 4 godine. Kakav je sad običaj, koliko se daje novaca u kuverti za dvije osobe, a da je OK, odnosno da nije previše ili premalo?
Kolko znam, uvijek je bilo pokrivaš stolice plus još malo.
Hvala na informacijama
Zero politički nekorektan termin
Picek Ponašaj se prirodno, nemoj se napit da nebi radio cirkus hehe! Ak dobro poznaš mladence i znaš kaj im treba a nemaju to pa im kupiš od stvari mislim a od novaca po svojoj mogučnosti i zavisi što ti mladenci znače ak su ti dobri frendovi ili neko iz obitelji onda ispod 200 eura ne možeš iz poštovanja bez obzira na osobe pa i da sam ideš a ako su samo poznanici onda će im i 100 eura bit korekt. To kaj se veli po osobi, ja na to ne gledam tako, pa ne idem u restoran jest. Mislim oni kaj rade svadbu moraju znat da je to jednokratni trošak, ovisno o broju djece i ne očekivat od gostiju da im kroz koverte vračaju. To svi roditelji prolaze kad žene ili udaju djecu. To je moj stav, aj bok!
- Uređivano
Makni se od harmonikasa,oni su najvece zlo!
Pogotovo ako para imas.
Cim sam kraj njih nista se po dva dana ne sjecam a da ne spominjem da vise dam njima nego mladencima.
I nemoj da ti stave drogu u pice rekli su mi da po tri dana mozes plesati...pa si najebo kad zavrsi svadba...moras trazit gdje ces plesat jos dva dana!
kaj?
TITANXIS stavi HAHA smijeh kao reakciju na post i vidi emote