yakuza_stinger
Meni su najzanimljiviji slučajevi gdje se maska, nekako, na meni nepoznat način, izvitoperi i cijela stane između usnica i nosnice. I tako šetaju.

Radije bi stari z280 s30

L28 motorcunutra, triple weber carburators, 3.1 stroker kit i kakav je to simfonijski orkestar uf

pustim malom Duggee na youtubeu prije spavanja i kaze u crtiću da idu na Piknik.
i kaze mali sto je to? i kazem ja Piknik je kad idemo vani negdje u prirodu i jedemo.
a kaze mali tata tata idemo sutra pik pik.

Može sine:
Giphy - drugs heroin GIF by Holmes & Watson

Tzereen Da, meni se jako sviđa auto, samo kaj si to nitko više ne može priuštiti. To će biti oko 50K € garant.

buz a to sad više ni nije strašno u usporedbi s drugim cijenama . 25 hiljada košta auto srednje klase.

Otišlo sve u nebo.

Zadnjih tjedan dana mi je bas divno biti privatnik…

fensisuperstar Nek onda i odgovaraju za posljedice ako je obavezno.Svi bi ebali al da ne uđe.To forsiranje će im se prije ili poslije obit o glavu.Tako ionako se sad cijepe oni koje su ucjenili,a ne svojom voljom.

Samo čekam komentare podrške za Grke 🙂

Znači bogati se ne trebaju cijepiti, a siromašni moraju.

Po meni to za Grčku ima najviše moguće smisla. Budući da su 60+ najranjiviji, morali bi i snositi taj teret

Svatko ima svoje razloge za i protiv cjepljenja.
    Recimo ja san bio protiv ali kako je krenulo sa zabranama usrao sam se ds cu doci u Zagreb a necu moci kod Tuheljskog u ducan i odma san se cjepio.

Znaci ucjenjen san i iskoristena je moja ljubav prema @Tuhy u

Tzereen ha je, ja obradujem Tuhya vec danima i onda Miro ovako uleti 😔