Mene od gajbe žuje dan poslije boli šupak, pa ću preći na karlovačko, možda bude bolje.
Blebetaonica 2
yakuza_stinger ne spominji ime Božje uzalud!
Dobro je ako na kraju večeri ili ujutro nakon spavanja uopće znaš što si sve utrpao u sebe. Ja ne znam, pa ne znam ni šta sve konzumiram
Mamurluk je jedna od stvari koja me odbija od pića i bilo čega.
Velim, izlazim dva puta godišnje i ako i uzimam nešto, uzimam ciljano da dobijem neki efekt i u maksimalno sigurnoj i opuštenoj atmosferi.
Bojažljivo i konzervativno i u društvu odgovornih i iskusnijih prijatelja.
Sama radnja šmrkanja mi je odvratna i svaki put kad sam probao (tri-četri puta u 4 godine) osjećao sam se ko zadnje smeće nakon toga iako je efekt same supstance bio onaj željeni.
Iskreno vjerujem da od konzervativne količine nikom ne može bit dugoročnih posljedica, ali praviti se da tu postoji neko pravilo je nebuloza.
Realno, u to se stavlja apsolutno svašta pa ti znaj.
Od nekih blažih i "čišćih" stvari probao sam mrmu koja daje super efekt, ali te pere depra tjedan dana nakon.
LSD imam doma, al stoji već godinu i pol dok ne bude apsolutno savršeni moment.
Kad probam javim jesu Šljiva i Višnja kul likovi ili da se ne zamarate.
Dok sam bio mlađi, pogotovo na faxu se pilo i pušilo često no sada potpuno drugačiji način života - nikakve cigarete, trava i sl. Tu i tamo popijem koje pivo i to je to, osim toga ništa.
I tako ja uđem u Arenu da dignem pare i primjećujem da skoro svaka druga osoba masku nosi drito na bradi (znači ne pokrije ni nos ni usta) ili još niže, na pobratku. Kamo sreće da ih se sve opali s jedno 1000kn po džepu.
Heat drito hahah
yakuza_stinger
Meni su najzanimljiviji slučajevi gdje se maska, nekako, na meni nepoznat način, izvitoperi i cijela stane između usnica i nosnice. I tako šetaju.
- Uređivano
Fakat mi je dobar...
Tu na linku se vide detalji o tome kako je nastao. Ima baš fora elemenata.
https://global.nissanstories.com/en/releases/all-new-z-hidden-designs?s=09
Radije bi stari z280 s30
L28 motorcunutra, triple weber carburators, 3.1 stroker kit i kakav je to simfonijski orkestar uf
- Uređivano