Svim pravoslavnim vjernicima želim Sretan Božić
Mir Božji, Hristos se rodi!

Sretan pravoslavni Božić!

Sretan Božić fensiju i ostalim Rusima na forumu. 😃

Flipper moj pokojni otac je rođen u srbiji i dok je zavšrio fax došao je u HR i nikad se nije vratio praktički do par godna prije smrti jel.
a moj deda je bio partizan. Stoga imam talijansko i hrvatsko državljanstvo.
tako da su me do sad zvali četnikom, ustaškom i žabarom.

Tako da iako ne odlazim u crkve, ne molim ni krunicu ni nikakve druge pizdarije i dalje držim do nekih običaja, koji su došli iz katoličko pravoslavnog odgoja. I još jedna stvar, moj pokojni otac je bio pravoslavni pop. A ako idemo još malo dublje u korijenje moje obitelji, baka s mamine strane je zagorka (zbog kojeg imam crvenu bradu - čitava obitelj tamo ima crvenu bradu), a baka s tatine strane je Tatarka.

@master_x tehnički sam rođen u Kopru. I mean.
Mislim ja nekako mislim da sam ovu priču jedno 5 puta napisao na forumu i dalje ne kuzim kak je ovo promaklo Flipperu 😃?

fensisuperstar a baka s tatine strane je Tatarka.

Da je s mamine strane, bila bi Mamarka.

Samo se ti sprdaj. Sad ću tražit i Ruske papire pa ću ti zvat Putina.

fensisuperstar rođen u srbiji

Viš da je ipak srpski, a ne pravoslavni Isus.
    Katolički je Obi-wan Kenobi, pravoslavni je 2D Obi-Wan Kenobi, a srpski je ovaj gore.

Fenix Ne, ali bi se sigurno dala srediti partizanska mirovina, ako znaš prave ljude. 😃

Fenix ako su tvoj pradjed, djed i roditelj s te strane imali talijanske papire onda mozes trazit talinasko državljanstvo ali čekat ćeš jedno 10 godina plus

Drugi je bio ustaša, tako da se valjda to dvoje poništava