StarFox_N jebem ti isusa sad te vodim na hamburger odmah. Platim ti i kurvu da joj šmrčeš kokain sa dupeta.

Jebeni kralju! Archie je top ali jos bolji od njega je
**Fast food Buddy u Matuljima.
Fat Teddy 44 kn
Hamby pecivo, gurmanska pljeskavica 300g 2x umak, 3x salata

fensisuperstar Fast food Buddy su otvorili dečki koji su radili u Archieju.
    Prvo u Lovranu pa su se prebacili u Matulje.
    Bio sam par puta dok su bili u Lovranu i onda je bio identičan kao u Archieju.
    Vjerojatno su nešto promijenili ako je sada još bolji.

Pa znam. Zato si me razveselio! Nostalgija dobre hrane i lijepa sjećanja.
    ali fakat je prebrutalan sad u matuljima. Ovako preko kurca ne mogu reći da nije isti kao u archija ali Fat Teddy jebe pa rastura.
    ako budeš bio blizu vrsara idi u fast food princ. Istru bruka dobro

Tartufi su najsmrdljivija supstanca na planeti.

Trebalo bi ih stavit na listu biološkog oružja definiranu ženevskom konvencijom.

Ja ih trusim samo tako. valjda sam zato privlačan muhama.

StarFox_N što sam para ostavio kod Archiea dok sam studirao FTHM. Kakve je Archie imao burgere i tople sendviče. Majko mila. Drago mi je ako još radi. I pored njega ona kopiraona. 😃

Flipper Bio sam ja 5 godina na FTHM-u.
      Ma Archie je kultno mjesto. To se nikada neće ugasiti.
      Kopirnica gdje smo kupovali skripte se ugasila mislim. Sada je tamo kao neki Tisak ili tako nešto. Nisam siguran.

Kak se zove crni micek u Zagorju?

Kmicek.

Danas sam čuo dobar:

Po čemu su slični soja i vibrator?

• oboje su zamjena za meso 😂

Btw. kae, nitko nije ushićen i euforičan nakon što je Britney izašla iz sužanjstva? Razočaranje.

Zero samo da si glavu ne počne brijati opet, grijeh samo takav

fensisuperstar

Dobro vama Istrijanima je to nacionalno jelo, pa ste navikli, al mi normalni dobijemo kemijske opekline u nozdrvama kad smo u krugu od 500 metara sa miligramom tartufa.

Tartufi su takva namirnica da ili su nekom jebeni ili ih nemre smisliti nikakao, nema između. Ja ih baš volim, pogotovo s pljukancima, pravo istarsko jelo.

wooddiebone Dobro vama Istrijanima je to nacionalno jelo

stari količine tartufa koji idu u tartufatu ili ostalo za konzumiranje je toliko mala da je to strašno.
          jednostanvno bs 😃 ako otvoriš malo staklenku tartufa i ideš snifat trebaš uzeti metak i pucat si u nogu.
          to je kao da ideš sa parfemom se direkt ciljat u nozdrvu. you don't do that shit here. Ono je koncentrat tartufa koji se koristi kao začin. u 99% situacija zigante je firma. Isto tako nemoj mješati istarske tartufe sa tartufima iz drugih krajeva. Razlika je toliko velika da se mogu klasificiratu u potpuno drugu vrstu hrane i začina po izgledu mirisu i okusu. Kazem ti ne branim zato što je moje, već branim zato što sam jeo i probao sam čisti koncentrirani tartuf u staklenci i od toga sam se skoro zrigao zbog jačine okusa i mirisa i neusporedivo je sa hranom u kojoj se stavlja normalna količina za konzumaciju. Isto tako u motovunu sam jeo juhu od tartufa i doslovno je fantastična.