Deadwalker Da saznaju ne bi ih jeli.
Blebetaonica 2
To govorim svima, piju cedevitu, jedu razna govna koja dugoročno rade više štete ali nedaj bog da prime cijepivo.
Ironija.
Zadnju priču koju sam čuo “cijepio se pa doživio srčani”.
Brza hrana, zašećereni sokovi i 0 kretanja, to ne može biti uzrok.
wooddiebone Ja sam nakon prve doze dobio nalet energije bolesni.
Pokosio sam dvorište za pola sata, a inače ima bar 2 sata posla.
Kažeš, pogledao si svuda po kući i po garaži, ali nigdje pumpe.
Ja nisam protiv cijepiva za koronu vec protiv cijepiva koji nisu bili dovoljno dugo testirani. Cijepiva koja mi primamo kao klincin su cijepiva koji su vec davno istestirana. Nemozes mi reci da mozes garantirati da cijepivo 100 posto sigurno a testni period je manji od godinu dana. Stari moj sad je ovaj plenki ljut jer je narucio pun kufer igala pa ljude zakonski forsiraju da im nece isplatit državne naknade. Znaci protuustavno. Druze svaka vam čast, ali ja imam problema sa obicnim lijekovima. Ne pada mi napamet biti beta tester za nesto sto me potencijalno moze sabit.
Pitanjce za ekipu kojoj da cjepivo nije dovoljno dugo testirano.
Kako ćete procijenit koliko taj period testiranja treba trajat? Koliko treba proći da bi eventualno pristali na cijepljenje? Godinu? Dvije? Pet? Pedeset?
Minecraft IRL
maximalni Pitanjce za ekipu kojoj da cjepivo nije dovoljno dugo testirano.
Kako ćete procijenit koliko taj period testiranja treba trajat? Koliko treba proći da bi eventualno pristali na cijepljenje? Godinu? Dvije? Pet? Pedeset?
Pedeset
Šalim se, teško je to procijenit, sigurno ne nakon par mjeseci za koliko je ovo cjepivo sklepano.
pravednik Ljudi govore da neznaju što je nutra, razne teorije zavjere a svi redom cijepe novorođenu djecu regularno raznim cijepivima. Svi smo cijepljeni prije osnovne, tokom osnovne 3 ili 4 puta.
Nitko se nije bunio ili propitkivao.
Pa i nije baš da se nitko nije bunio ili propitkivao. Ima nekih priča da neka cjepiva uzrokuju autizam, ima li išta u tome ili ne tko zna. Ja sam svoju bebu prije mjesec i pol redovno cijepio i cijepit ću sa svime s čime se djeca cijepe.
pravednik Pa ljudi moji, da vas žele trovati prvo bi to uradili da ni neznate, preko vode, zraka, hrane...kad ste bebe.
Fensi ti je odgovorio, nitko ne govori da nas namjerno žele otrovati, nego da su možda očajnički, a možda zbog zarade na cjepivu gurnuli cjepiva u opticaj, a nisu ih dovoljno provjerili. Ne želimo nešto što nije dovoljno provjereno u svom tijelu i tjt.
- Uređivano
Cijela ta teorija “cjepiva nisu dovoljna testirana” vrlo se lako provjeri, mislim da sam i ja linkao dosta detaljan tekst na tu temu. Nakon valjda 3+ milijarde distribuiranih doza cjepiva pričati o nekakvoj nepouzdanosti je iz moje perspektive traženje isprika.
No ne znam zasto i dalje uopće pišem nešto na tu temu jer 99% protivnika cijepljenja ima svoja uvjerenja i neće promijeniti mišljenje bez obzira kakve argumente ovdje (ili bilo gdje) naveli.
Evo javim kada mi za 20 godina od cjepiva izrastu dodatni prsti na ruci kako je bolji takav PC gaming. U međuvremenu neka nam rikne ekonomija, živjet ćemo svi od filozofiranja na internetu.
Sveta vodica uvijek sve riješi.
- Uređivano
Brijac nakon što mu je 50 puta objašnjeno da ugrožavanje drugih nije isto što i ugrožavanje samo sebe i dalje trolla.