Sanader je onaj lopov od prije??
I opet nas je dr.zajebao a?
Blebetaonica 2
Dao si nadimak Sanader i napisao da se neće cijepiti jer je sebičan. Kreativniji od Spielberga.
Ja mislim da mu treba dopustit da se vrati ako se cijepi. Štoviše, mislim da treba uvesti ffa propusnicu za cijepljene, a ove koje se neće cijepit sve banat.
k pusti si milesa davisa.
Dakle jebi se Od kako si ga spomenuo, podsjetio si me koliko volim tog čovjeka i koliki mi ga je gušt slušati i već drugi dan mi se neprestano vrti kući.
Nešto ste šutljivi danas...
Istrijani, idem sa ženom u Istru ovaj produženi vikend. Gdje se dobro jede, što nikako ne propustiti? U Pazinu spavamo pa onda bauljamo od tamo dalje po Istri na četri strane svijeta.
- Uređivano
wooddiebone Nije da me se pita, al ja bi iskreno Jelaša pustio nazad.
Neću puno potezati u ovu temu, ali permaban se ne dijeli olako, već se zaradi ponavljajućim ponašanjem. Mnogima, uključujući Jelašu, dala se druga, treća, peta i dvadeseta prilika. Na dvadeset i prvoj se jednostavno mora povući crta i reći da je dosta zapravo dosta.
Fensi incoming in 3, 2,...
yakuza_stinger
Fensi: "Istra ti materina!"
mic drop
Pa dobro, bar znamo po njegovoj konstituciji da se razumije u hranu.
- Uređivano
buz
Istina, imaš cca pol sata za bilo koju lokaciju u Istri. Šta se tiče restorana, pazin baš i nema neku ponudu, ali u okolici možeš nać nešto.
Pogledaj Vela vrata u Bermu, Konobu Danijeli u Kringi ili Konobu Marino u Gračišću ako oćeš neku tradicionalnu istarsku kuhinju. Drugi peron u Cerovlju ili Tinjanski vijulin u Tinjanu za nešto mesnato. Ribu bi preporuči da ipak gledaš negde bliže mora, bio sam pred malo u Troštu u Vrsaru i brancin im je bio odličan. @fensisuperstar će ti sigurno znat bolje od mene za restorane bliže obali, ipak je on tamo doma
edit
Samo da napomenem da od kad je korone nisam baš po restoranima, pa provjeri da uopće rade i da li imaju za sjest mjesta
- Uređivano
Ako doletiš do Labina, tu rade manje-više svi restorani redovito pa možeš u stari grad do Ferali, Rumore ili Velo kafe. Kvalitetni restorani.