TITANXIS Ne, nego dođe po noći i zatuče te čekićem ko kera i usput ti siluje dijete i ženu. U novinama naslov "Oh no, anway... apartheid". U parlamentu se svađaju Democratic African Party i Black Power Org koje su upravo na izborima osvojile 37% i 45% glasova o tome tko je lošiji u zaštiti relikta prošlosti zvanog bijelci. Copy paste South Africa. Slično reagira i reis islamske zajednice u BiH "Osuđujem nasilje, ali...", zamisli uvrijedili Muhameda, slijedi opravdana dekapitacija.

Konstantna imigracija, pad rođenih, logika ljudi = vječno smo na 80% stanovništva. LOL

Počneš od sebe i što ti možeš učiniti za zemlju i opstanak tih "kvalitetnih" ljudi, ovo ostalo je van tvoje kontrole. Završiti školu, zaposliti se, imati i odgajati djecu je plan koji ionako slijedi većina zdravih i radno sposobnih ljudi, ako već želiš takav ajmo reći normalan život. Potrebe tržišta rada su takve kakve jesu i nekad će se morati pribjegavati uvozu radne snage, to ne znači da ćemo postati top odredište za imigrante, kao što nismo ni dosad.

TITANXIS

Pa indikatora da Možemo! spada u tu struju baš i nisam vidio.

Dok sam indikatora da se upravo radi o kontra struji koja se bori protiv tog kaj traje od '45. vidio planinu.

Ja sam iskreno dosad mislio da je Škoro samo marioneta i nisam mu toliko (kao pjevaču i nekakvoj javnoj osobi) spočitavao sve ove pizdarije zadnje 2 godine. Ali ovaj prošli tjedan mi se totalno zgadio, maksimalno koliko jedan čovjek može. A Tomašević mi čak i nije nešto drag.

Heat Možemo ne može kreirati vanjsku politiku i nebitno je što misle o tome u ovom trenutku. Dugoročno ionako možemo očekivati gubitak nacionalnog identiteta u cijelom svijetu, državne granice će biti sve manje značajne i svijet će sve više i više biti melting pot.

wooddiebone Pa zato i velim da ta opcija koja bi Hrvatsku izvela iz dreka ne postoji trenutno. Ionak bumo vidli kak bi slepci rekli!

TITANXIS

O čem ti pričaš.
        Upravo ti govorim da se vrlo jasno i transparentno može vidjet da su oni dio kontra struje koja se protivi krađi, plački, lažima, nepotizmu i uhljebništvu.

Znači pričamo o čovjeku koji živi u stanu od 40 kvadrata kojeg je kupio uz pomoć tate i brata nakon što je živio godinama u najmu tamo.
        Ide biciklom ili javnim prijevozom svuda, neupitno radi za grad od kad je stigao na političku scenu.

Reći da je to isto što smo imali do sada može reći samo netko tko nije pratio njegov rad prethodnih 10 godina i slijepo vjeruje lažima Miroslava Škore koji je u stanju izjaviti da je krematorij na Mirogoju spalionica otpada samo kako bi ispao u pravu nakon što mu je dano do znanja da spalionica ne postoji u prethodnoj debati.

Kao što rekoh, nisam ideološki poravnat sa Možemo!, ali niti ne moram biti da mi bude jasno da ispunjavaju bar jedan od uvjeta da budu dobra, poštena i perspektivna vlast u Zagrebu.

@Heat
        Znači to što ti pričaš se ostvaruje neovisno o tome tko je na vlasti u Zagrebu ili Hrvatskoj.
        Osim toga, ideoloških pitanja u programu Možemo! nema.

buz Nisam uopće trebao spomenuti Možemo, samo sam ih naveo kao primjer budućnosti. Naravno da će Tomašević pobijediti jer priča o lopovluku, gužvama, uhljebima, potresu i slično, a Škoro o partizanima, ustašama, ratu, Sorošu i ostalim trenutno nebitnim stvarima. Neki dan Domovinski Pokret piše kako Hrvatska ne treba kupiti francuske Rafale jer su devedesetih bili na srpskoj strani, ekipa izgubljena u vremenu i prostoru, još samo da spomenu granicu na Drini.

Melting pot može nastati samo iz dvije ili više ujednačenih strana. Scenarij koj slijedi Europi je sudbina američkih starosjedioca, u miru zamijenjeni ili kad postanu manjina eliminirani. Nije nikakva teorija zavjere, židovska urota i slične gluposti nego obična matematika. I ja vjerujem da su nacije i države ograničenog trajanja, ali barem 100-200 godina prerano dok se situacija ne uravnoteži.

Najsmješnije mi je kad nakon svakog terorističkog napada ekipa po Fejsu piše "I just want to be left alone", kme kme i slične gluposti. Između dvije ideologije, jedne mirne i u defanzivi i druge agresivne rezultat je uvijek isti. Kad te netko jači par mjeseci zlostavlja na igralištu, ne zoveš mamu ili tatu nego mu polomiš donju vilicu bokserom.

Nemam pojma, meni je samo drago što ekipa ovdje u Splitu bira Puljka.

Nisam uopće izlazio na lokalne koliko je izbor bio loš. Nadao sam se da će se Puljak kad tad kandidirati i eto dogodilo se ove godine.

Barem da se stvori ta četvrta opcija (umjesto HDZ/Kerum/SDP)

Jebao ih Kerum u anus, a ni HDZSDP ne zaslužuju ništa drugo. Oni zaslužuju žešći gangbang.

Evo to je naša politika, dajte nam kruha, cigara i igara.

Nexus Nemam pojma, meni je samo drago što ekipa ovdje u Splitu bira Puljka.

Dok imam svoje mišljenje o Centru, Puljak je daleko najbolji izbor za Split ne samo na ovim izborima, već i na većini prošlih. Nadam se da će imati i većinu u skupštini i da će imati kičmu provoditi najavljene promjene.

Općenito sam dojma da su ovo jedni od najbitnijih izbora u našoj povijesti. Popularnost novih opcija je na nikad viđenoj razini i pokazuje im se povjerenje. Sad je na njima da ga opravdaju. Ako to uspiju, stižu ljepša vremena za Hrvatsku.

EDIT: Ovaj Mihanović je neironično rekao da su djeca na Rivi spontano vikala "HDZ". 🤣 🤣 🤣

Meni je zao sto nije proso dalje,ova dva su dosadna strasno!
          #zeljkosvakaćas

Pajceki ne poznaju rasizam!

Evo, ubolo i mene! Još jedna doza pa mogu prakticirati unprotected sex!

Giphy - Excited Winona Ryder GIF by reactionseditor

Spasite me od mastera.
          Preglup sam za odustat.

Giphy - half baked help GIF