buz Nisam uopće trebao spomenuti Možemo, samo sam ih naveo kao primjer budućnosti. Naravno da će Tomašević pobijediti jer priča o lopovluku, gužvama, uhljebima, potresu i slično, a Škoro o partizanima, ustašama, ratu, Sorošu i ostalim trenutno nebitnim stvarima. Neki dan Domovinski Pokret piše kako Hrvatska ne treba kupiti francuske Rafale jer su devedesetih bili na srpskoj strani, ekipa izgubljena u vremenu i prostoru, još samo da spomenu granicu na Drini.
Melting pot može nastati samo iz dvije ili više ujednačenih strana. Scenarij koj slijedi Europi je sudbina američkih starosjedioca, u miru zamijenjeni ili kad postanu manjina eliminirani. Nije nikakva teorija zavjere, židovska urota i slične gluposti nego obična matematika. I ja vjerujem da su nacije i države ograničenog trajanja, ali barem 100-200 godina prerano dok se situacija ne uravnoteži.
Najsmješnije mi je kad nakon svakog terorističkog napada ekipa po Fejsu piše "I just want to be left alone", kme kme i slične gluposti. Između dvije ideologije, jedne mirne i u defanzivi i druge agresivne rezultat je uvijek isti. Kad te netko jači par mjeseci zlostavlja na igralištu, ne zoveš mamu ili tatu nego mu polomiš donju vilicu bokserom.