Čonders nije banan.
Na svoj izbor ne sudjeluje na forumu.

Tzereen Meni je M705 ok, malo su mi tipke za back/forward na čudnoj poziciji, a imao sam Logitecha i prije, ali navikne se čovjek.

Da elaboriram, nisu miševi krntije općenito nego za gaming.

herc ahahahahahaha action maaaannnnnnn kako sam zaboravio na ovog kralja, a i sam si mislim, kako to da se ne drogiram, pa evo zašto, jer sam gledo ovog kralja, hvala kralju

herc
      Ima pravo action man, to i naucis kad malo ostaris. Da, droga je kul ko privremeno rijesenje, ali dugorocno gledano bolje je otic pokosit hektar trave kad te uhvati ludilo. I ne cujes svoje misli od kosilice sto je uvjek win.

Idila je najbolja čokolada u povijesti i današnjice.
      Change my mind

Toblerone i Lindt se ne bi složili 😛

Toblerone je fina čokolada al mi se lijepi za zube pe me to iznervira jer je ne mogu žvakat onak kad natrpam puno.
      Kinder mi je presladak.
      Kak presladak?
      Probajte par dana ne jest šećer pa na tašte jedan kinder maznit. Grlo gori od šećera.

Najbolja je lindt crvena kuglica...

Iako su dobre i od narandže i od pizdaća (kako ja zovem pistaciju).

Kikiller

Sve te čokolade su preslatke. Bilo kaj uzmi nakon par dana u kojima neces (ili ces manje) jesti secer i sve ce ti biti preslatko. Mislim da je u prosjeku 50-60% sastava cisti secer.

someone
          Idila mi je nekak najtaman, kao linolada.
          I Zvečevo čokolade su mi bile vrh. Ne znam jel uopće rade ljudi tamo 🙁

Ona kanditova ili krasova (ne sjecam se tocno) rum cokolada je peak.

Kikiller Probajte par dana ne jest šećer pa na tašte jedan kinder maznit. Grlo gori od šećera.

Pa stavi ga u frižider čovječe.
              Nemoj jest tak.