escoban

Gluposti?

PS5 ima Returnal(koji btw. nije izašao)
Series X ima The Medium.
1:1

Pa koje su to 3-4 NOVE igre?
ove najavljene?
Po tome Series X ima 10 najavljenih.

DS,MilesMorales ,Godfall , Sackboy ,astrobot i sad izlazi R&C i kad si vec nave taj Returnal i deadloop

escoban
    Došao Returnal i zaboravio si Destruction AllStars

I btw.
    To sta tebi konzola skuplja prasinu nije do nje nego do tebe , bez obzira koju platformu da imam prakticki bi mi svaka skupljalja prasinu , jer vise mi se neigra svaki k . kao nekad ! Cekam one izabrane mega naslove ala TLOU GOW ili RDR i jos neki FPS sastrane i tjt. Kao sta sam vec reka u drugoj temi , odkljucaj mi cili store i nebi skino 5 igri

Ako ništa drugo, dinamika se skroz promijenila.

Ako se ovaj forum donedavno smatrao "Sonyevim" s pregršt Sony fanova, sada je postao "antiSony" s pregršt dežurnih pljuvača koji su puno glasniji od branitelja. Vjerojatno zato što je (kao što sam pisao neki dan) pljuvanje uvijek lakše i zanimljivije. A i pozitivci često gube volju nešto objašnjavat, demantirat ili argumentirat jer vide kamo stvari vode.

Tzereen

Ovaj forum bi trebo biti namijenjen za sve platforme. Ne vidim ništa loše da se kritizira Sony kada donese neku krivu odluku, kao šta se kritizira i Microsoft i Nintendo.

herc

"Neki se drogiraju zbog raznih razloga . . ."

Najčudnija, najluđa i istovremeno najtočnije iskonstruirana rečenica IKAD.

@k Odoh se penjati na drvo!

Javi kako je gore, nestrpljivo čekam dojmove!

Ja ću u suprotnom smjeru . . .

@k Najjači i najiskreniji band u HR!

Ne znam za vas, al od ovih mikro miševa za laptope će mi se pokočit dlanovi. E. Katastrofa. Osjećam se da mi je sfrkana ruka ko onom u Mrak filmu.

Podhitno trebam neki veći ergonomski. Najbolje kaj sam našo je M705 Maraton za neke "sitne" pare.

Tzereen Logitech MX Master 3 i miran si nekoliko godina. Jest da se kreće oko 700kn pa sve ovisi koliko si spreman dati.

Fico trenutno previše. Ali znam da je zvijer, da. Baš me zanima kakva će biti četvorka.

Fico Imam MX Master 2S, kao da su mi miš po ruci oblikovali!

Ja za laptop imam Logitech M100, dakle skroz bazično i ergonomski je nasljednik prvog njihovog optičkog miša kojeg sam kupio tamo negdje početkom stoljeća (lol), dakle simetričan dizajn, 3 tipke, 800 dpi i to je to. Više od toga za Office i net nikad nije ni trebalo. Imao sam prije toga za laptop i nekog manjeg miša, ali žalibože novca.

Zero Ja imam M171. I dok je sladak i praktičan, prsti su mi umrli, a dlan mi se izderformirao...
            Fakat mi je žao kaj nisam uzeo bežičnu Nagu pa lijepo doma switcham s PC-a na lapac bez problema. Ili barem Basilisk Hyperspeed. Taj miš ima jako dobru ergonomiju, u rangu ili bolju od Logitecha.