Blebetaonica 2
- Uređivano
DS,MilesMorales ,Godfall , Sackboy ,astrobot i sad izlazi R&C i kad si vec nave taj Returnal i deadloop
- Uređivano
I btw.
To sta tebi konzola skuplja prasinu nije do nje nego do tebe , bez obzira koju platformu da imam prakticki bi mi svaka skupljalja prasinu , jer vise mi se neigra svaki k . kao nekad ! Cekam one izabrane mega naslove ala TLOU GOW ili RDR i jos neki FPS sastrane i tjt. Kao sta sam vec reka u drugoj temi , odkljucaj mi cili store i nebi skino 5 igri
- Uređivano
Ako ništa drugo, dinamika se skroz promijenila.
Ako se ovaj forum donedavno smatrao "Sonyevim" s pregršt Sony fanova, sada je postao "antiSony" s pregršt dežurnih pljuvača koji su puno glasniji od branitelja. Vjerojatno zato što je (kao što sam pisao neki dan) pljuvanje uvijek lakše i zanimljivije. A i pozitivci često gube volju nešto objašnjavat, demantirat ili argumentirat jer vide kamo stvari vode.
Treba kritizirat gejming - kao eskapizam u virtualno
hehe
yakuza_stinger Manje serija i filmova, više igara, mr. casual laifu.
Zero slažem se, propo sam ko kupovina cjepiva
Javi kako je gore, nestrpljivo čekam dojmove!
Ja ću u suprotnom smjeru . . .
Ne znam za vas, al od ovih mikro miševa za laptope će mi se pokočit dlanovi. E. Katastrofa. Osjećam se da mi je sfrkana ruka ko onom u Mrak filmu.
Podhitno trebam neki veći ergonomski. Najbolje kaj sam našo je M705 Maraton za neke "sitne" pare.
Ja za laptop imam Logitech M100, dakle skroz bazično i ergonomski je nasljednik prvog njihovog optičkog miša kojeg sam kupio tamo negdje početkom stoljeća (lol), dakle simetričan dizajn, 3 tipke, 800 dpi i to je to. Više od toga za Office i net nikad nije ni trebalo. Imao sam prije toga za laptop i nekog manjeg miša, ali žalibože novca.
Zero Ja imam M171. I dok je sladak i praktičan, prsti su mi umrli, a dlan mi se izderformirao...
Fakat mi je žao kaj nisam uzeo bežičnu Nagu pa lijepo doma switcham s PC-a na lapac bez problema. Ili barem Basilisk Hyperspeed. Taj miš ima jako dobru ergonomiju, u rangu ili bolju od Logitecha.