Ja sam se za cijepljenje prijavio.

Spreman.

Zero Družit ćemo se s Tenom.

Tena Žigmundovac je super osoba i totalno lajkam ideju.

U Rome 2 Total Waru večeras pokorio Hrvatsku. Mislim da je time završilo razdoblje prosperiteta u mojem virtualnom carstvu.

weky
KAKAV RIM KAKAV I DO KAKVOG CRNOG TOKIJA, SRBIJA SEŽE DO MILVOKIJA
ali bez kosova

Novi prikaz Robin Hooda i odmetnika

fensisuperstar upravo tako. ionako vec pola godine ne rade birtije, kina, kazalista i sl tako da kuda uopce mozes otici lol, a hladno je ko u sibiru tak da ti nije ni do nocnih setnji. ne vidim bas svrhe u svemu tome. bolje da zabrane od 5h do 21h kretanje lol.

Kod nas srećom od početka nikome nije palo na pamet uvođenje policijskog sata. Stvarno nema potrebe za takvom represijom.

Zero ma ova gamad ti zgrce lovu na ovaj nacin. u zadnjem lockdown su na kaznama masne pare pobrali. ljude koji idu sa posla i na posao su jebali i onda provjeravaju koliko ti treba do posla ili s njega i ako im ne stima roknu kaznu. bilo slucajeva u vjestima i novinama. to ti je jebeni Nazi scum mentalitet koji se nikada nece promjeniti. uzivaju u jebanju ljudi u mozak.

maverick Ne zavidim vam, svaki put kad Merkelici puhne u glavu, vi zatvarate. A nije samo do toga, tako je išlo i s nuklearnim elektranama. Makar opet, to je problem druge države.

Zero bitno da debili uopce NE cjepe?! znaci kako se mislis rjesiti corone ako ljude ne cjepis? i najbitnije da sef Die Linke (doslovce prijevod Ljevi) partije izvali neki dan da bi trebalo slati Avione u Siriju da ide po izbjeglice i kako bi onda vidjeli da zapravo uopce nema toliko onih koji hoce doci ovdje! nesto gluplje u zivotu nisam cuo. njima je briga kako dovuci divljake u drzavu umjesto da rjesavaju ovaj problem. najnoviji prijedlog debila je da placas ekstra 30€ mjesecno sto imas auto u posjedu, kao da vec ne placam porez svake godine na isti. znaci vecih kretencina u zivotu nisam vidio.

hrvatski i americki politicari su pickin dim za ovu vrstu retardacije.