https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2267399
@oxi - kao da su tebe pitali. Društvostaj ftw.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2267399
@oxi - kao da su tebe pitali. Društvostaj ftw.
Zero Rončevića znam osobno, nije mu ime dobrica uzalud hahah. Dobar čovjek, još bolji šef. Da se njega pitalo taj lockdown bi bio i prije ali nažalost odgovara političarima iznad sebe.
Skoro svi koji žive tu u primorsko goranskoj se ponašaju kao da virus ne postoji, pogotovo mladi, ali ni stari ne zaostaju bas.
Primjer 1: poznanici oboje pozitivni na virus, propisano im je karantena 12 dana. Doma se kolju jer se ne podnose, funkcioniraju jedino kada je on radi na terenu. Ta karantena se iz nekog razloga smanjila na 8 dana jer su se na svoju ruku ponovno testirali i test je bio negativan (imajte na umu da je test na koronu jedno 69% pouzdan), na taj isti dan testiranja odlaze u restoran na rucak.
Primjer 2: Susjedi, imaju dvoje djece, pozitivni i oni i djeca, oni sjede doma u karanteni a djeca trce po ulici i igraju se sa drugom djecom. Odjednom pola ulice ima koronu. Nemoguce otkriti kako??? I tako imate slučaj primorsko goranske županije.
Zato sam odustala od gledanja ikakvih vijesti i portala odavno jer samo se pišu iste stvari koje mi idu na živce. Rekla bi da se ljudi ponašaju ko životinje,ali neću vrijeđat životinje, ljudi se ponašaju ko ljudi jer iste su posljedice za pojedince koji se ne drže pravila i za one koje se drže, a to su nikakve posljedice.
Rekla sam ja, da se od početka lupalo po džepovima, ljudi bi se religiozno držali pravila i bilo bi manje restrikcija. Zato ćemo bit zatvoreni i nastavit bit zatvoreni jer nismo ništa bolje ni zaslužili.
bosscorelli
Podatak koji svaki dan vidim na poslu kada testiramo briseve A koji je to test ili testovi, to ti nemogu rec jer nesmijem rec, ugovor mi brani, mogu me tuzit a nikad neznas tko cita ove postove.
Samo se sjetim kada smo ja i kolega pobrali debelu peradu kada je kreten stavio na facebook sliku kada smo se slikali s divovskom barbikom koju smo morali analizirat na teske metale. Tako da cu mudro sutit.
oxi
To mi je najgore.
Nitko živ ne nosi masku i onda slušam okolo kako "Mjere nemaju rezultate.", kao "Maske obavezne, a i dalje se širi zaraza? Mora da proizvođači masaka dobro lobiraju.", "Zašto bi nas 10 sad tu nosilo maske na otvorenom, nema veze što stojimo u krugu na 2 kvadrata, na zraku smo." i slične *izdarije.
Pa nitko živ ne nosi maske, po kafićima i ulici čovjek na čovjeku, svi se čude kao pura dreku od kud se širi ta korona.
Matador
Svaki dan novih 1000 slučajeva u PGŽ, nitko ne nosi maske jer je tlaka skroz, otvoreni su svi trgovački centri, krcati autobusi, kafići i slično, ide se na izlete oko hrvatske sa svom širom familijom. jede se i pije po restoranima i ližu se rukohvati.
Zdravstvo: nemamo kamo s ljudima i ovako, kamoli da se nastavi ovim tokom, županija ide u lockdown do daljnjeg jer se ljudi ne drže nikakvih mjera.
Cijela županija:
Istraživanje HRT-a 20.03.2021
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/ne-diraj-0-1168528
Nisu svi isti, I guess.
Jbt anketa, vidi milfare
<333
Ova HRT-ova kampanja za cijepljenje je usred nestašice cjepiva žešće trolanje ljudi.
Nešto kao PlayStation 5 reklame.
malo sam citao rasprave oko kosilica, iako sam totalna njubara ipak bi dodao svoj senf u ovu pricu. naime zivim u manjoj zgradi sa sest stanova i okucnicom s rekao bih 250m2 travnate povrsine. godisnje se kosi koliko vidim po listi 5-6 puta dakle svaki stan jednom godisnje. e sad posto nikad u zivotu prije nisam kosio pa logicno nisam ni posjedovao kosilicu. pitao frenda da mi posudi i on mi posudi svoju iako mi je napomenuo da nije bas dobra ali eto ako imam strpljenja mozda i uspijem sve pokositi. mislim si koji kurac za to malo trave mi ne treba vise od sat vremena.
racunica od sat vremena mi nije cak ni bila losa samo sto nisam znao koliko je losa kosilica na bateriju, znaci morao sam na sedam puta kositi, imao sam osjecaj da su svi susjedi izasli van i mislili si "pobogu sta ona budala radi". prvi put kad sam izasao van i uspio samo 9 minuta kositi sam mislio da nisam napunio do kraja medjutim to je bio stvarno maksimum cak se znala i nakon 8 isprazniti. puni se preko sat vremena btw ali ne mogu se sjetiti vise koliko tocno. nakon sto sam zavrsio sa svojom kalvarijom pitao sam frenda da li se toliko baterija sjebala ili jednostavno nije ni mogla vise. rekao mi je da je reklamirano 20 minuta ali nikad ni blizu toj brojci nije dosao a kroz dvije godine se jos i srozala baterija.
uglavnom radi se o identicnoj einhellovoj kosilici iz pakla 18V s baterijom od 3 ampera koju je netko linkao, iako sam i gore rekao da nisam strucnjak u tom polju ali ipak ako boga znate nemojte to smece kupovati.