Ako ovo nije dovoljan razlog raditi im bilo kakvu štetu, onda ni ne zaslužujemo bolje.
Poanta je da im ne radiš nikakvu štetu, jer sustav stoji iza njih. Pa što ti misliš odakle su došle najveće donacije npr. Bidenu? S Wall Streeta koji mu je donirao skoro 100 milijuna dolara, ako se ne varam.
Ne bi me čudilo da su ovakve naredbe da se isključi trejdanje došli direktno iz D.C.-a i Bijele Kuće.
Evo Nancy Pelosi će dignuti ozbiljnu lovu samo zato što je neki dan Biden rekao da će flota vozila biti sastavljena od električnih automobila
https://www.moneycontrol.com/news/world/nancy-pelosi-buys-25-tesla-call-options-may-benefit-from-joe-bidens-ev-push-6403871.html
a onda prigovaraš na ljude koji nešto rade oko te situacije, koliko god bilo veliko ili malo
Sve je super, ako znaš što radiš. Ovako možeš realno samo naštetiti poduzetnicima koji traže kapital preko burze kako bi danas/sutra otvorili poslove ili ovim manjim investitorima.
u principu sve sto si rekao i stoji samo sto si ti iz nekog razloga uvijek na strani elite sto nikako ne mogu shvatiti kod tebe.
Pročitaj što sam gore napisao, pa će ti biti jasnije. Ne znam zašto dobiješ taj dojam, ako samo pojašnjavam situaciju. Činjenično je da ljudi nisu upoznati s radom burze, tih ekstra velikih fondova i tko stoji iza njih.
sta ti stvarno mislis da je ovo tako? pa glave ce se kotrljati, svjestan si da se u financijskom sektoru gleda svaki dolar a kamoli ne pokrivanje lose oklade u vrijednosti od 3 milijarde dolara, hedge fond manageri su toliko oholi postali da vise nimalo svoje tragove ne pokrivaju i onda ih exposeaju hobi traderi. mozda wsb ovu bitku nece dobiti ali sta stvarno mislis da nisu barem malo prestrasili short sellere?
Neće im ništa biti, jer su se isti izvukli i 2008. pa bi ih i sada netko izvukao. Pogotovo kada političke donacije dolaze s Wall Streeta. Jednostavno.
Ovaj fond manager može eventualno dobiti otkaz, a netko drugi će pokriti njegovo sranje ili troškove koje je napravio.