Još ništa od otvaranja birtija, pa čak ni terasa, a bome ni kava za van
Blebetaonica 2
- Uređivano
Jeanette Maus (39), preminula od komplikacije sa covidom-19. Ona je trebala ili je dala (nisam 100% siguran dal je snimanje bilo završeno) glas za nadolazeći Resident Evil.
fensisuperstar spomenuo killer u resi 8 temi. tragedija da, kao i svaki drugi covjek koji je podlegao tom virusu.
fensisuperstar dala je vec...
Ghost of Thutshima je no. 1 Angry Joe-a za 2020.g.
To dovoljno govori o godini koja je iza nas.
Snowrunner je igra godine.
- Uređivano
foggy
Ak ćemo realno, mislim jebat ga, nije lijepo ali, nemoš tu ništ, Warzone je igra u koju sam natukao najviše sati prošle godine.
E sad, je li to igra godine / nije, jer nije, i da me pitaš koja je igra godine, reći ću ti ne znam, tj. nijedna.
Ni jedna nije ispunila očekivanja/najave/hype koje su predstavljale i prezentirale. Fejlalo se gadno prošle godine a nije zbog covida. Ljut sam da Gorane i vikao bi.
- Uređivano
Radim karamelu za punjenje i taman skinem sa vatre, uzmem kuhacu iz moltene lave i polizem jer mislim da ce bit hladno u 0.06 sekundi, i sad si razmisljam sa opeklinama treceg stupnja u ustima, posto je 1991 bio rat, bombe su padale pa mi se mama bacila na pod koji put kad je bila trudna, pa eto posljedice.
Radiš si klopu i onda si oduzmeš osjetilo okusa.
Right in the feels.
Ne razumijem se u to niti pratim, ali kaj nije poanta cijele price bila da ljudi "nastete" fondovima, a ne da zarade? Cak se i aktivno poticalo ljude da kupuju sano onoliko dionica koliko su spremni izgubiti love.
- Uređivano
Nexus pojasni zasto mislis tako?
dionica je pala samo iz razloga sto je robinhood ogranicio trgovanje istom, to je za GME veliki problem jer 99% ekipe s r/wallstreetbets trguje preko aplikacije, kad uzmes u obzir da su mnogi prodavali jer su nenadano dosli do velikih novaca i ne zele se dalje kockati a malo potencijalnih kupaca je moglo uopce doci do dionice cijena od trenutnih 231,50$ s obzirom na sva dogadjanja je sigurno zadovoljavajuca i na redditu ne vlada misljenje da je danasnji dan bio los za njih. sutra je novi dan. realnost je takva da ce se GME vratiti ispod 20$ a vjerojatno i nize ali bitno je sada samo da sto manje ljudi prodaje i da se omoguci kupovina da se napravi sto veci pritisak na short sellere.
i na kraju krajeva sta mislis kome je gore?
privatnoj osobi koja je kupila 200 dionica po 5$ a danas vrijedi jedna 231,50$ ili fondu koji se kladio protiv gamestopa prodajuci desetke tisuca pozajmljenih dionica po 5$ a danas ih vraca po 231,50$? jer kod short sellinga nije jedina losa stvar sto gubitak moze biti beskonacan vec i to sto u slucaju kakve imamo danas ne mogu sami odluciti i cekati da se cijena vrati u normalu bez da se broker prije ne ukljuci.