Ja imam Samsung (Spinpoint) F1, ali ovaj s pravom zaslužuje taj sufiks.

Je netko od vas prodavao preko ebaya?
Ima posla oko toga?
Problemi?
Brat bi prodavao laptop.

pravednik Snimi samo da sve radi prije nego što pošalješ jer će Ebay sigurno stati na stranu kupca. Npr. Imaš "return" scamove. Kupi lik laptop, kaže ne radi i vrati ga uredno nazad, a ukrade ti SSD ili neku komponentu iz njega.

Trugujem godinama preko ebaya i jos me nitko nije zajebao. Bilo je par padobranaca sto nisu uplatili lovu, a slali poruku da jesu, no to samo kulturno odg da dok je vidim uplatu na racumu, ne saljem nista. Takodjer uvjek napisem da nema povrata. Dakle ako lola kupi izvadi ne znam ti ja sta, to mu nece koristiti jer mi poslati nazad ne moze, tj moze, ali love vidjeti nece, a moze se tuziti svojoj babi kad je kupnjom pristao na sve u opisu artikla.

Kada kupujem, kupujem pretezito od onih koji imaju prakticki zakucanih 100% pozitivnih ocjena. Kupovao sam stvari iz USA, Japan, Kina, UK, DEU, Holandije, Madjarske, cak i iz Bugarske. Nikad problema.

Kad vidiš kaseticu sa 999 u 1 i dobiješ 300 inačica Super Mario Bros. sa različitim modovima. Dobri stari dani.

Giphy - john krasinski crying GIF by SAG Awards

Kikiller @chono7 Čim sam vidio ovu sliku sjetio se onog tipa na sajmu što je prodavao žute diskete blizu osnovne u Labinu. Tamo smo i kupili Goal 3 za Terminator 8bit koji smo kod tebe igrali 😄

StarFox_N a kad smo pokusali od 2 gamepada napravit jedan koji radi, pa je Zoki krivo spojio zice i tipke su bile ispremijesane

😁
      😂
      1 / 2
      Kakvi dani... Ujutro na sajam i gledat one 1000 u 1 igre

Kad je bio kirvaj prvo sam išao na tu šatru.Odmah ujutro uzmem igru i trk doma probat,ak nije dobra vratim se i zamijenim za drugu.Znao sam tak po 5 puta dolazit.Sjećam se Chip&Dale se igrao danonoćno.

Maks Luburić kupuje kazete, sve sam vidio.

Kako da dodam ovu ikonicu jos di mi je oznaka playstation kod profila, pa da dodam i PC?

Ima li itko od vas ovlaživače zraka?
        Gledam u Sancta Domenici do 700kn onaj Klarstein jer ima display ali nemam iskustva.

Jel se uopće isplati toliko dati ili su dobri i oni sa wisha za 100 kn?
        Ili trebam gledati one za 3000+ kn poput Dysona?

Znači ne zanima me pročišćivač zraka već strikno ovlaživanje.

https://www.amazon.com/dp/B002QAYJPO/?ots=1&slotNum=1&imprToken=bcbb76aa-77ae-6e1d-61b&linkCode=ogi&tag=goodhousekeeping_auto-append-20&ascsubtag=%5Bartid%7C10055.a.25597339%5Bsrc%7C%5Bch%7C%5Blt%7C&th=1&psc=1
        Suhi je zrak, probleme sa sinusima imam konstatno pa eto.
        Također me zanima dal može štetiti TV-u dugoročno? Ili PC-u, konzoli itd.