Ne kontam ja tu nista. Kad pomislim na potres uvjek imam slike u glavi iz holivudskih filmova katastrofe kad se zemlja otvara ili kad mojsije more razdijeli 🤣 sve ostalo mi se cini beba spram toga 😅

lijepo odete na gugl i upišete earthquake richter wiki i točno će vam pisati zašto se 4 ne osjeti a na 6 ruši gradove

maverick sa time da je zapadna strana čilea nestala radi potresa, mislim da ne laže 😃
    eto ti sve.

Najjaca ova komparacija sa bombama lol

weky Čudna je ta skala skroz. Recimo 4 se jedva osjeti, 5 ovako protrese, a 6 bi porušilo većinu Zagreba.

Ako se ne varam, Richterova skala je zapravo logaritamska funkcija, zbog toga je veća razlika između 5.4 i 5.5, nego li je to između 5.3 i 5.4.

Fico tako je, nema trenja kod tog sejzmografa. LET THERE BE LIGHT. baš sam čitao malo više o tome kad je prvi put udario jače u zg.

Fico
      Fakat nemam pojma, nisam proučavao, ali totalno ima smisla.

fensisuperstar druže sve što radiš na PCu su samo hrpe nula i jedinica.

maverick has left the chat

Užas
      Razbio mi ormar i streslo je najgore do sada.
      Skoro i TV pao i ps5, to uhvatio u zadnji cas

Okolica Varaždina
      Danas prije 5 minuta
      Ovaj 3. je bogami bio najjači do sada.

Jeste svi ok?

Ovo je prokleto grunulo.

Ovo se dobro osjetilo i kod mene.

6.3 kod petrinje.
      Nadam se da su svi dobro.
      Ovo je bilo i jače i duže nego onaj iz Ožujka.

Oko 7 sec, treslo gadno i tu u VT

Yap, stiglo do Istre. Treslo par sekundi

Javili mi sad kolege iz Petrinje, vojarnu oštetilo čak koja je nova.
      Grad u kurcu totalno.

Stiglo i do Baranje - svjeverno od OS. Prvo sam pomislio "jbt opet se nisam naspavao, pričinjava mi se" upalim komp 5 min kasnije, kad ono imam šta vidjeti.

Izlazim iz sobe i vicem na psa da mi ne lupa po vratima da cu sad doc samo da spremim robu. Kad ono potres. Nista jako kod nas srecom, malo se lusteri njihali i to je to. Prvo sam mislila da je samo grmljavina jer grmi tu.