Deadwalker Ajmo ne linkati na forumu bilo što s potpisom Angry Joea. Ionako imam dovoljno problema sa želucom, ne treba mi još i on raditi čir s playlistom koja se lijepi na crveni metascore kao V na dupe od Panam.
Granchula99 Ekipa ipak sam se predomislio u vezi monitora i odlučio platiti par, stotina kuna više...Evo link pa ako koga zanima da baci kratak osvrt ako ne upoznat s monitorom 😃 https://www.links.hr/hr/monitor-31-5-aoc-cq32g1-qhd-144hz-1ms-300cd-m2-80000000-1-freesync-zakrivljeni-crni-100300452
Shooter fensisuperstar Nisam siguran zašto je za mene ali je neironično vrh. P. S. Sandler je simpatičan lik i zna odglumit kad oće.
Tzereen Dosta je 5.1, da. Nije ko 7.5 kad zvekne u Japanu, ali tu s našim zgradama je. Tamo di je epicentar bio (Petrinja), nešto se i porušilo.
weky Ja sam bliže epicentru ovog potresa, nego onog prvog, ali prvi, koji je 0,2 jači se ipak i tu dost jače osjetio. Čudna je ta skala skroz. Recimo 4 se jedva osjeti, 5 ovako protrese, a 6 bi porušilo većinu Zagreba.
Fico weky Čudna je ta skala skroz. Recimo 4 se jedva osjeti, 5 ovako protrese, a 6 bi porušilo većinu Zagreba. Ako se ne varam, Richterova skala je zapravo logaritamska funkcija, zbog toga je veća razlika između 5.4 i 5.5, nego li je to između 5.3 i 5.4.