maverick ja sam gledao 50 shades of gay taj u kinima. Totalno mi film nije bio napet. Znači katastrofa
Bila je neka poveća ženska koja je stenjala čitavo vrijeme. Bilo je neugodno skroz... smijati se tome 😃

@Fico Jesi pogledao svih 5 twilighta možda?

@maverick

fensisuperstar Bila je neka poveća ženska koja je stenjala čitavo vrijeme. Bilo je neugodno skroz... smijati se tome

that's fun 🤣

e to je jebena stvar. mislim da to svira u onom klubu u prvom blade

fensisuperstar Jesi pogledao svih 5 twilighta možda?

Ja svoje vrijeme ne trošim na budalaštine. Znaš ti koliko je vremena trebalo da izgrajndam dva lika u Fallout 76?

Fico Znaš ti koliko je vremena trebalo da izgrajndam dva lika u Fallout 76?

76 vremena.

urlam
      ZNAČI LEGIT SAM KRENUO GLUMIT TUHIJA.
      već sam imao spreman post:"šta si ga gledao na youtuebu eehehhehe"

nemrem. 😃

fensisuperstar blade ih skrati za glavu? MOZE!

foggy ta picka mi je toliko antipaticna glumica (ta iz twilight sage) da bih ju irl skratio za glavu lol

Totalno, mislim da mi je u rangu Sandlera, makar je njega tesko nadjebat.

Prva WW i nije tolko loša (prosjek, al ne i zadnje smeće) do zadnjih 20 min koji su spojebali apsolutno sve dobro u tom filmu.

WW1984 je, uhm... u distribuciji, pa će past gledanje ovih dana.

Wanda & Vision za 2 i pol tjedna je ono što se čeka, fuck DC

evo i kritika ga je pokopala, cak i NPC ekipa.
          ova faca u thumbnailu je epic 😆

foggy mislim da mi je u rangu Sandlera,

nema sandler ranga. on je lowest tier of trash.

Ajmo ne linkati na forumu bilo što s potpisom Angry Joea. Ionako imam dovoljno problema sa želucom, ne treba mi još i on raditi čir s playlistom koja se lijepi na crveni metascore kao V na dupe od Panam.

Ajmo ne linkati ni onog drkadjiju linuxa, linusa, kak se vec zove, skillupa i ostalu bagru

Ajmo ne linkat.

Jebote 5.2 potres udario 7 km od petrinje + sisak. Nadam se da nema stradalih