Sterlok čim tako sitno brojiš svaki tren, velike su šanse da ćeš odabet prije penzije ili taman kad primiš prvu
Blebetaonica 2
Počeo sa osamnaest, godina propala na vojsku, bilo bi 33.
Sterlok ti to mislis u neku prijevremenu ili kako? Ako dobro racunam, imas 51god a planiras ici sa 58 sto bas i nije moguce. Barem ne u punu mirovinu.
A sto da ja njemu kazen nakon ovoga
Kikiller Drugi dan, poslije posla odmah odem na trening. Dođem doma strgan i stignem jednu misiju odigrat. Pitanje da li mi se da.
Covik napise kilometarski post di u sredini nonsalantno stavi iman slobodnog vrimena necu ga iskoristiti na igranje nego na trening koji ce mi usrati cili dan da neman volje za nista.
I trazi nase zaljenje
Konstantno govorin vjezbanje nikome nije koristilo u ovim sredinjim godinama. Kad si mlad igras nesto nekin sporton se bavis pa ok i to je to nema dalje.
Ne jedite zdravo i ne vjezbajte doci ce te u kasnije godine i to ce vas kostati tili bi umriti a nemorete radi vjezbanja i zdrave hrane.
Evo najbolji primjer vam je americki predsjednik Joe Biden covik je cili zivot okruzen budalama koji mu prave hranu i vjerovatno su ga tirali na trening i danas je ziva biljka nezna di je nezna tko je a radi ovih gore gluposti jos nemoze umriti.
Kikiller . Imam problema sa kralježnicom i koljenima tako da moram vježbat mišiće da to drže.
Ako si doma na kaucu misici ti nemoraju drzati nista i problema nemas.
Kikiller Znam da se zajebavaš ali reći ću ti jednu istinu pa probaj negirat, kad si u teretani nisi doma!
A tu ti nemogu nista pomoci jer ja neman tih problema. Meni je doma najdraze i jos nisan imao taj đir kad san tamo nisan doma.
Iman dosta ekipe koji su u tome iden tamo da nisan doma.
Mene akutna već hvata kako se bliži kraj GO. Makar je tek pri četvrtini, realno.
Zero ti barem imaš godišnji odmor
- Uređivano
fensisuperstar A nije neka sreća s obzirom da je zakonski minimum od 20 dana za cijelu godinu i sada dva tjedna u kontinuitetu (10 radnih dana). Inače uzimam u osmom zbog spajanja, ali kolegica se udaje pa je ona rezervirala skoro cijeli osmi (7 dodatnih dana, jel). Dobro se poklopilo s ovim toplinskim valom, tho. Krajem mjeseca opet na darivanje krvi pa će ušićariti još dva dana.
Zero ma imam i ja ali ja ga dobijem kad nema smisla nigdje ici. :-D ko da nisam dobio
fensisuperstar Tebi je godišnji i kad nije, more ti je blizu, neki Path of Exile instaliran, what am I missing dude? Čuvaj dan-dva za FFA miting.
10 navečer je vani 32. Trideset i jebenih dva. Išla registrirat auto danas i poslje idem se bacit u more malo za osvježenje, u 9:40 more ko odvratna skuhana pišaka a kad sam odlazila sa plaže stajala sam na šahtu minutu i pol jer je bila kolona ljudi u prolazu, i metal na šahti je bio toliko ugodan mi je otopio komad đona na jeftinoj japanki iz pepca koje sam kupila za euro i pol.