Norveška? Više izgleda kao Somalija.

• buz

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

zontra

Norvešku inače često i nazivaju Somalijom Baltika.

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢

Ove male nogice su najbolje

Gdje da u Istru odem na izlet dva dana,kupanje…?Poreč?Rovinj?Bilo gdje…

Kakve su plaže u Rovinju ili Poreču?

Prika

Rovinj zlatna.

Porec nisan siguran, ja idem na neku divlju plazu. Mozda zelena laguna, samo meni su sve te popularne plaze u porecu prekrcane.

Prika od Pule prema Opatiji, ta strana obale, jer Rovinj. Porec, Umag, Novigrad i slicno se ne moze mjeriti sa Rapcem, Rakljom, Bobinom ili Brsečom…

chono

To i mi mislimo za "onu" stranu istre :-D

@Prika dodji u novigrad. Bit ćeš ko doma sa 1950 ekipom!

Ili

Dođi u mein kamp!

Meni su isto plaze ljepse na istocnoj obali. Samo je more hladnije i dani kraci. U raklju je noc mozda i sat vremena ranije nego u porecu. Ali najgore je da mi je dalje do tamo i ne da mi se vozit 😃

chono huh? Novigrad ima šljunak plažu s pjeskom u maestralu ima lijepe plaže uzduž pinete prema maredi i u dajli.

fensisuperstar muljevito dno, trave, meduze i opcenito more koje se ne moze mjeriti sa Kvarnerom. Ovo je moja slika, mobitelom, nije promidzbeni uljepsani materijal

Dobro, studirao sam u Opatiji, obišao Kvarner i dobar dio Istre. Dalmacija ipak majka jbg. 😁 Mislim na plaze.

Prika ako te zanima isključivo kupanje onda šta je chono rekao - Rabac/Labin bih možda preporučio. Labin ima top restorane i fora stari grad, a Rabac lijepe nove plaže. U plan puta možeš ubaciti Plomin i Copacabanu koji je meni najdraži beach bar sa super plažom i top cijenama. Usput ćeš proći kroz Opatiji, Moscenicku dragu i ostala mjesta. Ne ideš kroz tunel učku neko izađeš u Opatiju pa preko stare ceste.

Ako želiš nešto dodatno vidjeti, a ne se isključivo kupati onda bih preporučio zaleđe Istre i neku plažu na lijevoj strani obale. Oprtalj, Grožnjan su predivni i relativno blizu Novigrada i Umaga. Ako treba kakav savjet slobodno se javi.

Hvala svima na savjetima,ma isao bi se kupati ali ne fali meni mora.

Bio sam u Rovinju bio sam u Poreču ali davno i htio bi mozda ponovo…ostao mi u lijepom sjecanju…

sandidam a oko Poreča ima li plaza,restorana koji su dobri?

Vidip sam Copacabanu i mislio sam u Opatiju…ako budem u Labin isao sigurno cu tvoju rutu uzet.

@fensisuperstar prika nisam sam inace da sam sam ne bi trazio plazu nego gdje mozemo pivu popit 😁 hvala prika svejedno na ponudi

Daj baci neki link za plazu u Novigradu ili restoran molim te kad uhvatis vremena

A Opatija?ima li ona sve ovo?

Nekako dok sve ovo citam blize sam odluci da ostanem na istocnoj strani…

cini mi se da je istocna sto se tice plaza ljepsa a zapadna sto se tice znamenitosti