chono fensisuperstar sparno je, ali ipak je gore u unutrasnjosti. Mi smo imali neke druge probleme zadnjih dana. 34-37 stupnjeva, vlaga 60% i vise, jugo nosi vlazni morski zrak, a sunca ne vidis, jer je toliko pijeska u zraku da se ni nebo ne vidi
TITANXIS Heat Istina, tebi i meni bi sigurno otpali prvi dan jer nismo naučeni na takav režim niskih temperatura. Ali ovim ljudima je to više dana u godini pa im je to normal. I zbog puno rakije kaj poloču da im se niš ne smrzne i otpadne.😊
TITANXIS Jebemti paljenje klima uređaja svi odjednom a di je još paljenje pećnica, kolačeki i pizze se peku. Slobodna Dalmacija - Što je izazvalo nestanak struje u regiji? 'Potpuna istraga bi potrajala, ali rane analize sugeriraju...'
TITANXIS @Flipper Videl sam te maloprije. Pustil sam si snimku iz Brezovice i bio si tam ponosno i dostiojanstveno stajao te te je nakratko kamera ulovila😆 HINT: Božo.
TITANXIS Treba im njihova glazba uz glazbena reizdanja i za buduće igre, npr. za guitar hero, pa za filmove itd. https://www.novilist.hr/mozaik/glazba/sony-music-kupuje-prava-na-glazbu-grupe-queen-za-upravo-nevjerojatnu-cifru/
TITANXIS Genesis Čitao da je u Bosni bila tuča veličina tensike loptice i da takvo nevrijeme ide prema simo. Užasno.
Zero Kod nas se smrklo kao da će kraj svijeta, krenulo grmjeti, poslali upozorenje i poruku s HR112ALERT. Na kraju ni n od nevremena ili kapi kiše. Mislim super, jer prošle godine su letjeli krovovi i trgalo je drveće. Ali ljeto je tek počelo…