Blebetaonica 2
boktemazo, star sam ko tri kurca….
Sad došo u Zabok vlakom nakon valjda 20 godina…
Sjeo u birc u koji sam izlazio nekad i brijo. Pitam, kak se to sad zove? Old rock bar! Al vi ga znate vjerojatno ko Rajska ptica?! Ne, ja ga znam ko Ksaver. Pa kad je to bilo? Prije 20 godina minimalno… Boktemazo… Star sam ko biblija. I ništa nisam napravio u životu
. Jeboteled….
Baš me razveselilo vidjet ovaj post
Planiram si uzeti Countacha čim naletim na njega negdje.
Evo moje trenutne "kolekcije":
Svjestan sam prašine. Uskoro se selim pa ih planiram rastavit, oprat i presložit ponovo.
Saturn V sam slagao 4 i pol sata
Posjetio jučer izložbu "30 godina Playstationa" s friendovima u Exportu, evo slika!
Gundam-themed "Hyaku-Shiki" Limited Edition PS2 !!!
Bilo je puno limited edition Playstationa na izložbi!
Something's not right here….
Jel treba PSN account za ovaj TV/PC?
Čak se moglo igrat na PS1 i PS3! Tekken 3 (na preprženom cd-u ofc) a na PS3 je bio MK9 (ali im je tv bio pokvaren )
Bas je suncan i sparan dan. Gledam kroz zaljev prema Cresu, lagani maestral lijeno nosi bijele oblake preko namreskanog mora, a meni u glavi melodija djetinjstva
https://www.ekupi.hr/p/EK000543488
@weky da ili ne za ove pare?
Bude ti Optigrill Elite XL na akcijama i za dosta manje od 200 eura, tak da ne.
- Uređivano
fensisuperstar Aha, bilo je napisano po modelu. Uglavnom, ne. Ako nije tlaka, čekaj bolju akciju. Ja imam air fryer koji sasvim solidno i grilla pa mogu.; D
- Uređivano
Zero pa ok ali što znači na boljem popustu. Koliko realno moze bit jeftiniji kuzis. Jer ako ga sad masu trgovina drzi na 300, i spuste ga do 200 ja fakat ne vidim da će u dogledno vrijeme itko spustit niže
fensisuperstar Elipso ima napuhane cijene na dosta toga, kod njih bi neki normalni popust bio 40-50% (tako mi je bilo za TV kad sam kupovao tamo). U shopovima s "normalnim" cijenama ti je 20-30% tipa Mall nešto što bi nazvao fer akcijom, gdje sam uzeo i tu Tefal fritezu. Na Mall bi morali imati akciju koja bi bila baš za Tefal (obično uz popuste za hrpu drugih proizvođača) i taj put kad sam ja uzimao je bilo nekih 20% popusta, ako se dobro sjećam. Ovo za 5% ti je baš zanemarivo.
Naravno, ako se ne ciganiš kao ja i nešto ti treba odmah, ja bih onda gledao samo da uzmem tamo gdje je najjeftinije i najzgodnije za nabaviti.
Zero pa evo tia mobiteli atm 209
fensisuperstar Bolje je od one Wekyjeve akcije u svakom slučaju:
To je ujedno ono što pričam za Elipso cijene.
Jan vam kažem, Weky vam ga je svima uvalio
Fenix ti nemas optigrill?
fensisuperstar realno ne moze, mozda jedino za black friday iako onda dizu cijene pa dodjes na isto.
fensisuperstar imam klasični roštilj od 2kW s grijačem i rešetkom i pečem ko muškarac na njemu, nikakvi jebeni senzori