DarkPunisher Tocno to, ljudi koji svaki dan briju na zobene pahuljice, salatice, broje kalorije itd ne znaju zivit i to je to.
Fasting @Fenix
DarkPunisher Tocno to, ljudi koji svaki dan briju na zobene pahuljice, salatice, broje kalorije itd ne znaju zivit i to je to.
Fasting @Fenix
ekipa iz pule i blizine, sad u 7 i 10 krećem sa bratom u pulu, moram "nešto" pokupit oko podne tako da ću bauljati po puli 4 sata ako je tko fraj nek se javi ovdje da odemo popit nešto
fensisuperstar Kreni kasnije. 
buz nisam mogao. Vozio buraz. On na posao isao
Da ja uletim s jednim combo-breaker... potaknut onim kaj je @Genesis napisal; "svi imamo neki nevidljivi tajmer na sebi kad je vrijeme za napustit ovaj svijet…"
Mislil sam vam napisat prije, al se urušavam u sebe (i ostatak moje obitelji). Znam, imam dvoje male djece i trebam biti fokusiran na njih. Ali ovo je nekaj kaj te udari nespremnog. Volel bi da sam John Wayne stil, da me se udari u jaja, a ja se samo nasmiješim...
Na na tatin rođendan 14.08.2023., te ujedno na taj dan slavi i godišnjicu braka s mamom (sprdamo ga da si je pokvaril rođendan), mama nam je završila na hitnoj. Išla je na fizikalnu za noge, jer je teško hodala. Da bi joj dopizdilo i otišla nazad k našoj doktorici. Koja je srećom bila na godišnjem. Te ju zamjenska šalje na hitnu. CT glave pokazuje nekakvu "sitnicu". Pa nakon toga završava na neurokirurgiji. Neurokirurgija u VŽ-u je šalje na KBC Zagreb na biopsiju. Markeri čisti, kosti čiste. Pošto je 2006. imala karcinom dojke mislili smo da se opet pojavilo... u 9. mjesecu prva biopsija ne pokazuje ništa, da bi druga krajem 10. mjeseca pokazala... e, tu ide stvar koja nas je bacila na koljena. Da mi mama boluje od najagresivnije varijante tumora na mozgu. Četvrti stadij... Moja majka koja se držala pravila da ne jede ovo, ne pije ono. Koja je za malo šmrcanje išla k doktoru. Tati smo rekli da smo mislili da bude on prvi koji bude "otišel" jer se jebeno ne drži ničeg. Da, moj je otac donedavna mislil da budemo digli mamu na noge s kokošjom juhom. Trebalo je vremena da mu brat i ja objasnimo kolko je to opasno i da nema lijeka. Nikakvi laserski nož, nikakva kemoterapija...
Vozimo utrku koju ne možemo dobiti.
Mama mi je trenutno nepokretna i leži u krevetu, ali barem kolko tolko funkcionira. S desnom rukom može micat. Umorno djeluje od tih svih lijekova. I ako ništ drugo znamo da ju to ne boli. Suze pred njom skrivamo, samo osmijeh i zajebancija.
Danas je voze na prvi onkološki pregled u ZG i bojim se kolko bude joj doktorica rekla i opisala kaj točno ima.
Oprostite ekipa ako sam vam rekel nekaj svojeg iz privatnog života i možda nebi trebalo biti tu, nego u nekom drugom topicu...drugom forumu, ali ovo su demoni s kojima se trenutno borimo... tata, brat, šogorica, moja žena i njezina obitelj.
Ne mogu ni zamislit osjećaj. Kaj se mene tiče, ako ti bar trunkicu pomogne da te neko sasluša, slobodno piši.
Drž se.
klinjo uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Slično sam prošao sa starim. Jebemu mater, nema tu pametno se ništa za reci. Nema utjehe, nema ništa. Samo bude sve s vremenom lakše. Treba vremena za sve probaviti, ali stvarno vrijeme pomogne. Ali da je teško, je.
Glupo mi napisati i drži se jer nema tu držanja…život je nekad sranje. Nekad nije. I to je život. Jebes ga.
klinjo Oprostite ekipa ako sam vam rekel nekaj svojeg iz privatnog života
Čisto jedna digresija, možda malo neumjesna, ali sjetio si me s ovim. Prije par tjedana radim analizu dostupnih mi podataka u bazi i pogodite tko je udijelio najviše upvotea na forumu. Ovaj gospodin. I to za nekoliko tisuća više od idućeg na listi.
I baš u tom trenutku me baciš na razmišljanje. Možemo sad promišljati o modernom društvu, lajkovima kao okosnici istog i lažnim vrijednostima koje pruža ova imaginarna brojka, ali ovaj forum nije društvena mreža i većina toga pada u vodu. Nemam(o) pojma kako se zoveš ni gdje živiš, a pritom si i relativno neaktivan po pitanju pisanja, što zapravo eliminira bilo kakvu teoriju o stvaranju tobože lažne slike o sebi ili internet personi. I zaključim tada, iza tog avatara i aliasa nalazi se jedna jebeno dobra osoba. To i potvrdiš u ovim rijetkim trenucima kad se otvoriš.
Drži se i ne libi se ubuduće podijelit svoje, kako ih nazivaš, demone. Pogotovo se nemoj ispričavat zbog toga. Barem ja imam osjećaj da je ekipa na forumu baš iskreno empatična. Često ta podrška, podrška od ljudi koje ni ne poznajem izvan ovih jedinica i nula ima veću težinu od ljudi s kojima sam okružen u RL. Barem meni djeluje tako. Neke ovakve izmjene osobno mi pruže satisfakciju u smislu da sve još nisam poslao u kurac i ugasio, a pogotovo zadnjih tjedana kad mi je više nego inače pun k svega
Fenix slažem se da je klinjo genijalan lik. Malo posta, ali je super odličan lik. Svaka na mjestu.
Žao mi je kaj prolaziš kroz to. 
Ja sam sam sa starom, sad će iduće godine bit već punih 30 godina. I stvarno je prošla sve i svašta. To se ni ne može sve ispričat, a nije ni potrebno. Sad već ima brdo bolesti koje su se nakupile vjerojatno i od miljon stresova i svih sranja. U osmom mjesecu mi je također skoro otišla. Da nije bilo neke genijalne kirurginje tamo na Bračku, otišla bi u jednom danu.
Ne pišem to da umanjim išta, već da znaš da smo tu uz tebe.
Mlm sekta koja prodaje neregulirani šrot pod "original, samo u drugoj boci" koji nebi koristila ni za čišćenje wc školjke. Jer armani, gucci, memo, xerjoff itd prodaju svoje tajne formulacije vrijedne milijarde eura mlm sekti u "italiji" koja se uz parfeme bavi prodajom kobasica, kave i sredstava za čiščenje fuga. Je, sigurno.
Nećeš nać nikakav negativan feedback jer brišu i blokiraju, ako kažeš nešto negativno online o tom antifrizu napast će te 1500 kućanica samohranih majki i glupave wannabe influenserke kojima ispiru mozak tjedno u facebook grupama i skype pozivima gdje im obećavaju tisuće eura tjedno ako kupe usrani kufer i inventar za 180 eura s uzorcima.
Jednom nam je došao jedan njihov proizvod privatno na analizu, i iznenađenje, koriste lilial koji je nelegalan od 2021 u EU jer dokazano izaziva sterilnost kod ljudi. Toliko o tome.
Ako želiš necenzurirane reviewove, odi na trustpilot i pročitaj horore iz italije, francuske i njemačke. Lako što smrde njihovi "parfemi", nego što su opasni po zdravlje.
Kada ti kaže "prodavačica" da promućkaš parfem prije uporabe da bolje miriše i da ne ostaju fleke po odjeći, nešto što se ne radi ama baš nikad sa bilo kakvim parfemom, sve ti je jasno.
Ako hoćeš, dam ti spisak legalnih dupe-ova parfema koji su jeftiniji, legalni, regulirani i bolji, a ne taj šrot koji glupe influenserke shillaju po instagramima.
Danas bio sa ženom u bolnici u Zg kod doktora koji ju je javno tražio 5.000,00 eura za operaciju.
Znam da je bila tema ovdje prije i pridružujem se svima koji seru na doktore.
Uz crkvu najveća pošast koja hoda hrvatskom.
Prijavi ga. Moja kćer je medicinska sestra koja radi u bolnici, pa joj doktor nije želji raditi ultrazvuk u trudnoći preko uputnice nego ju išao naručivati u vlastitu privatnu kliniku, u kojoj radi nakon posla u bolnici.
Reka ih prijaviti i išao je ultrazvuk odmah.
Nećak ovo ljeto bio na Rabu i dobio Rota virus, proljev i temperaturu, jake grčeve. Poslali ga hitno u riječku bolnicu gdje je nakon tri dana potpuno zanijemio i trzuckao se nenormalno. Radili eeg i kao ne vidi se ali možda meningitis, držali ga tako na infuziji, on gubio na kilaži…brat i svi molili na koljenima da ga prebace u zaraznu u ZG ali kao nema prijevoza, nema doktora koji bi bio u sanitetu a sami ga ne smiju voziti ili na potpis na vlastitu odgovornost dok jedno jutro nije dobio jaki epileptični napadaj…toliko jak da su ga tri sestre držale kliko se trzao. I onda panika našli doktoricu za pratnju i hitno za ZG…tamo mu našli tešku upalu malog mozga, sepsu…odmah sonda za hranjenje da ga vrate u život, tri tjedna promjene krvne plazme, jaki steroidni lijekovi….toplice i sad hoda uz tikove, ne govori samo može nešto viknuti neartikulirano.
Navodno sedam zabilježenih slučajeva u svijetu. Baš moj nećak, osam godina…trenutno je na razini dvogodišnjeg djeteta, trudi se, želi se vratitit ali mora sve učiti kao da se ponovno rodio…. nema logopeda koji bi ga preuzeo, nema ništa. Sve plaćaš sam od fizikalnih terapija do privatnog logopeda a li ni privatno nisu slobodni.
oxi kad smo kod parfema priča mi kolegica kako su ona i njen brat bili negdje i prošla je ta ženska ful zgodna i imala je miris neki BOLESNI. i sad priča ide da ja ona nju pitala koji parfem je to jer u životu tako nešto nije osjetila dobro. i kaze joj ona kao joj to je taj i taj mrvicu skuplji od drugih poznatih ali kao hehač voli ga.
poslije guglali 35 ml 750 eura
Sto posto je nosila čogan 
Hvala vam ljudi na podršci. @danko-b mogu si zamisliti kaj si prolazil. I kaj nas još čeka. @Flipper tome se nadamo, da nam vreme izliječi rane. I da uspijemo imati svi glave zajedno. @Tzereen ništ ne umanjuješ, znam koja te panika lovila jer je tak i nas lovila.
Sad više nemamo potrebe za panikom jer ovog puta demoni su pobijedili. Preslaba mi je majka da primi bilokakvo liječenje. Kaže doktorica da bi to samo pogoršalo situaciju i moglo bi ju ubit. Agresivni lijekovi. Radio kirurgija isto ne prolazi jer pacijent mora surađivat. Ona nepokretna. A i nateklo bi joj to na glavi... Šogorica razgovarala s doktoricom, da mama ne čuje to sve. Živela bude od naših laži da treba piti samo trenutnu terapiju. Tatu pokušaval utješit bar malo, objasnil mu da nebude sam. Ima nas, ima prijatelje. Dvoje unučadi... Tolko su se veselili kad mi se rodila kćer ove godine i umjesto da mama uživa s malom unučicom i unukom... život ju tak nagradi.
Najgore je da se brat informiral o tome glioblastomu (ako imate želudac proguglajte) i kakve su posljedice.
Ružno budem zvučal, ali najbolje bi bilo da ju udari na disanje. Pošto može udarit na vid, glas (lagano ga izgubila, tiho nam govori), bubrezi...
Jedino se bojim da bude otac taj koji bude prvi videl ono najgore. Tak dugo dok može samostalno gutati hranu tata ne želi da mama ide u ikakav dom.
Aktivirali smo apsolutno sve na kaj mama ima pravo, patronažne sestre, kućnu skrb, palijativnu skrb. Te ženice su pravi anđeli.
@wooddiebone lakše mi je bilo napisati to sve, jer kad počnem pričat ljudima u živo jednostavno ostajem bez zraka. Od euforije do depresije pa sve do panike. Euforija mi danas nestala..
@Fenix nepismen sam. To je najveći razlog mog ne pisanja. I da, ekipa na forumu je relativno normalna za razliku od drugih foruma. Tu se nekak osjećam ko na kavi s prijateljima. Imal želju doći u ZG na druženje, ali ovo mi sad velika kočnica. Iako mi žena govori da nek idem pošto nisam bil prošle godine. Jednostavno nemam snage.
klinjo neznam kako reagirati na ovakve stvari općenito jer imam ružnu naviku sve potisnut da se buduće ja bavi sa svim ružnim pa fasujem kasnije, jako sličnu situaciju sam prošla, samo da naglasim da ako bude potrebno, jer čovjek nije isti nakon svega toga, nije sramota potražit pomoć, sramota je Ne potražit profesionalnu pomoć u bilo kojem obliku.
Nemoj napravit istu grešku kao ja i pravit se godinama da je sve okej a da nije ok, jer uništi čovjeka, a primjetiš tek kad implodiraš i nemožeš više obavljat osnovne životne funkcije, onda je dosta kasno a trebaju ti godine teškog rada na sebi da kako tako dođeš na staro, a to staro nikad neće bit isto.
Čisto jedan podsjetnik da je psihičko zdravlje jednako bitno kao i fizičko zdravlje.