Pasje vručine. Kod mene također ne dolazi klima uređaj više u obzir jer nakon dan dva pod klimom postanem bubin a imao bih je namještenu na min. 25-26 stupnjeva.

Alternativa je ovaj mali ventač na bateriju kojeg sam si prek bangooda naručil (baterija nije bila uključena) a može se i putem usb-a spojit na komp i lepo te hladi kad si za kompom. Skoro nečujan. Kad je na bateriji onda ima mogučnost mjenjanja 3 brzine a na usb ima samo na minimalnom broju okretaja ali dovoljno je i tak.

Na maksimumu bi možda i poletel ko helikopter. Ima i lampicu da si posvetliš ponoći. Super kineska stvarčica.

Mi Standing Fan 2.

Čudo od ventilatora. Kolko prirodno može puhat nevjerojatno. Ko da si na najugodnijem povjetarcu ikad.

Tuhy

Tuhy ja san neki xiaomi uzeo kod tebe prosle godine maloj za u sobu, prezadovoljna je

Svi ti gadgeti od xiaomija su super. Od vage, fena, brijača…ma sve je top..

Tuhy Ja imam Vivaxa u sobi i za kurac je.

Tuhy ima takvu kurčinu da mu treba jedan ventilator samo za kurac.

Fenix

Mislim da je najprimjetnija razlika zbog elise koju ima.

Ima taj Eco Mode (list nacrtan) di ti smanji puhanje na lagano i ima varijabilnu brzinu vrtnje pa ti djeluje ko prirodni povjetarac.

Teško za objasnit, al djeluje ko magija.

Tuhy

Fan 2 Lite nema tu elisu tak da predpostavljam da efekt nije tolko dobar.

Elisa je ista kao na Standing Fan 1 koji isto imam i tamo je umjesto barijabilne brzine vrtnje samo stavljeno da random poveća brzinu za jedan level i onda je totalno neprirodno.

Iss kak sam pijan

,Jučer isto,danas gemišt za razliku od jučer

fensisuperstar

Ima nas još

Jucer na kavi malo jeger pa odspavao i sinoc bija neki party

Ubijacina