Da, dovoljno smo tu da znamo da je to postao festival političkih agendi, često i kiča i nekusa. Let 3 vrlo vjerojatno pobjeđuje ove godine. Ali kao što kažu na jednom siteu, super je što su uspjeli isprovocirati naše konzerve i one idiote u Srbiji sklone Putinu i vječnih paćenika već zbog same asocijacije na traktore (s obzirom da se bend dovezao u istom na Doru). Stoga puna podrška ovoj pjesmi, Rusiji jedan veliki srednji prst ove godine i svake sljedeće ako rat potraje.

Jači potres na Krku 4.8 snage.

Šta je ovo sad bio potres ili probijen zvučni zid u Zagrebu? Čula se kao jača eksplozija u daljini.

Vučić.

Jbga, bilo je lijepo dok je trajalo. Vrijeme je da nas zamijene terminatori i viša umjetna inteligencija koja će kontrolirati čitavu planetu. Barem će učinkovitije operacionalizirati troškove i zagađenje. I neće jesti meso.

Ziher je upit bio na temu: Write me a song/poet about being sentient hehe

yakuza_stinger ovo. Sjećam se jednom na njihovom koncertu su nas gađali ribljim glavama i iznutricama jer to je let 3. Kao i ispaljivanje analnih plugova iz riti na pozornici, ali za to sam samo čula, nisam svjedočila.

Ovo je zapravo najpitomija pjesma i izvedba leta 3 koju sam gledala, neznam zašto se diglo toliko prašine oko toga jer let 3 je uvjek bio let 3.

oxi Ovo je zapravo najpitomija pjesma i izvedba leta 3

oxi neznam zašto se diglo toliko prašine oko toga jer let 3 je uvjek bio let 3.

Odgovor iz drugog je u prvom citatu. Ljudi valjda žele stari LET 3.

Ovako ljudi, trebam pomoć. Ima li itko koji kod u SD-u za popust neki (laptop). I koja je legit stranica za jeftine Windows i Office kodove? Unaprijed hvala.

Nakon vjerojatno najdužeg radnog tjedna u životu dođem doma, zalegnem, pogledam Hajduka i valjda najgori nogomet ikad, nakon čega uslijedi divljanje u stanu iznad s najgorom muzikom ikad. Razina narodnjaka za koju nisam ni znao da postoji.

Kako vi to rješavate? Trpite ili ulazite u konflikte?

Fenix Kad susjedi odluce pustat narodnjake, sve wate koje imam usmjerim iz sobe prema njima, a slusa se technical death metal. Nakon toga je mir mjesecima.

U stanu teze, nisam nasao rjesenje.

Fenix Kako vi to rješavate?

Nasmrcem se kokaina i pridružim ludilu.

Da imam takve susjede a ja u sendviću bio bi "A je to" sistem, metla i po plafonu ili po podu ali imam sa strane u istom katu koji slušaju vikendom tako pomalo egzotičnu mjuzu a metla tad ne pomaže.