TITANXIS

Ako se dobro sjećam iz srednje nemaš brige za 10 i više, nisu mogući. 9.9 je teoretski maksimalan i obuhvatio bi površinu cijelog planeta.

sanzo

Da, ovo kaj sam napisal je naravno teoretski.

Ja imam brigu i za ponovni 5 a kamoli više, brrrr. bolje da riknem prije.

Tad poželiš da si u zraku jer sve se trese, vibrira i vrlo neugodan osjećaj.

Gledam na Google Walletu, jučer mi skinulo 15 eura u nekom noćnom klubu u širem centru ZG za kojeg nikad nisam čuo. Razmišljam i nikako ne mogu opravdat transakciju.

Je li netko imao slično iskustvo?

Fenix Krenuo bih od toga da provjeriš koji uređaji imaju pristup Google Walletu. Pretpostavljam da je za to potreban eksplicitni login u Google račun, a to znači da se ta aktivnost zabilježila na sigurnosnom dashboardu tvog Google računa. Ako već nisi, baci oko tamo i pogledaj spojene uređaje i pokušaje pristupa računu, uspješne i neuspješne.

EDIT: Ukoliko nemaš sumnjive aktivnosti, preko svog Google računa pokušaj kontaktirati korisničku službu i zamoli račun za tu specifičnu transakciju i podatke o uređaju s kojeg je napravljena transakcija. S obzirom da imaš pristup računu, ti podaci bi trebali spadati bez problema pod GDPR jer ih i sam Google zadržava radi raznih zakona o potrošačima.

EDIT EDIT: Jesi pio? Ha-Ha-Ha

I ja tako požalim svaki put kad spiskam pare na raskalašen provod a na kraju dobiješ amneziju.

Pitanje za stariju ekipu, dakle one koji su odrastali 90-ih. Bez googlea pogoditi u kojem je ovo filmu bila glavna pjesma? Hint. Nije oskarovski film.

Fenix

Nisam doživio takvo šta, ali me zanima jel bar neki dobar klub

Reko bih kako se zgrada njihala u ovom videu da je richter iznosil oko 6 a možda i više a dal se sjebala konstrukcija pogledajte video do kraja.

chono Cista reakcija na tvoje dislajkove meni, nista vise nista manje…