Blebetaonica 2
Gledam na Google Walletu, jučer mi skinulo 15 eura u nekom noćnom klubu u širem centru ZG za kojeg nikad nisam čuo. Razmišljam i nikako ne mogu opravdat transakciju.
Je li netko imao slično iskustvo?
- Uređivano
Fenix Krenuo bih od toga da provjeriš koji uređaji imaju pristup Google Walletu. Pretpostavljam da je za to potreban eksplicitni login u Google račun, a to znači da se ta aktivnost zabilježila na sigurnosnom dashboardu tvog Google računa. Ako već nisi, baci oko tamo i pogledaj spojene uređaje i pokušaje pristupa računu, uspješne i neuspješne.
EDIT: Ukoliko nemaš sumnjive aktivnosti, preko svog Google računa pokušaj kontaktirati korisničku službu i zamoli račun za tu specifičnu transakciju i podatke o uređaju s kojeg je napravljena transakcija. S obzirom da imaš pristup računu, ti podaci bi trebali spadati bez problema pod GDPR jer ih i sam Google zadržava radi raznih zakona o potrošačima.
EDIT EDIT: Jesi pio?
I ja tako požalim svaki put kad spiskam pare na raskalašen provod a na kraju dobiješ amneziju.
Pitanje za stariju ekipu, dakle one koji su odrastali 90-ih. Bez googlea pogoditi u kojem je ovo filmu bila glavna pjesma? Hint. Nije oskarovski film.
- Uređivano
Reko bih kako se zgrada njihala u ovom videu da je richter iznosil oko 6 a možda i više a dal se sjebala konstrukcija pogledajte video do kraja.
- Uređivano
- Uređivano
Možda je htio lajkat.