Dark_Indigo ali zasto nazivati kretenima? To samo pokazuje da i ti razmisljas na istoj razini. Vecina tih komentara je djecurlija koja se jos trazi i pisu hirovito i sve kroz zajebanciju i provociranje. To su jos djeca, izlozena raznim izvorima i bombardiranjem informacija, a pravi problem su oni rijetki pojedinci, odrasle individue koje vrijedaju.

Mislim da je nepotrebno pisati na ovaj nacin i vrijedati ljude, posebice mlade uzraste

Mi parfem peasanti kad vidimo naslov:"Jebote pa koliko su to parfema ukrali?"

@oxi kad vidi naslov: "Hm, koja su to dva parfema ukrali?"

Dark_Indigo vidio sam tvoje prepirke na FB, no kakvi god da su oni ljudi, njihovo je pravo da imaju svoje misljenje i to misljene se kosi s tvojim a ti ne pokazujes toleranciju vec ih vrijedjas da su odmah losi….

@Zero zatvaranje komentara nema iskreno smisla, znaci da zapravo zabranjujes ljudima da izraze svoje misljenje, kao sto je dosta STRANIH portala i web stranica napravilo, znaci nema veze s Balkanom kao sto je Dark naveo u svojim postovima jer bi svega bilo. Koji god clanak na FB da se pojavio u vezi Epizode 3 tu je takva paljba po LGBTQ+ zajednici da je iskreno pretjerano, ali ako dozvoljavas toj skupini da budu glasni moras nazalost onda i "hejterima" dozvolit da se izraze jer na taj nacin gusis pravo slobodnog razmisljanja, kakvo god da je. Radio sam zadnjih 8 godina vani, te spike za jednakost i raznolikost je toliko fake da boli glava.

Nije svijet sav pun srece i cvijeca,svi skakucemo i svi se volimo, treba bit realan da smo kao svijet jako daleko od toga.

@chono da barem tamo bilo djecurlije, pa tamo imas ljude preko 25-30 god koji komentiraju, ja cak neke poznam jer su bili konobari po osijeku pa sam ostao mal sokiran kakav stav imaju….

Wow danas mi je Tortodan na forumu….9 godina proletilo 🙂

Genesis moguce da se publika promjenila, davno je bilo kada sam se ja kacio s klincima tamo 😁

Ali da, ne treba se spustat na te razine ili rasrpavljat da djecom

Opet aktualno.

Dark_Indigo ovo si mi mogao poslati i privatno da me stvarno želiš pitati, imamo kontakt

Genesis Tko je rekao da nemaju pravo na svoje mišljenje ?🙂 Zašto ja kao možda gej osoba ne bi trebao reagirati i nazivati ih lošima jer vrijeđaju potencijalo moju seksualnu orijentaciju ?🙂 Trebam ih podržavati ili aplaudirati to ?🙂 Ne razumijem ?🙂

@Fenix Prvo i prvo nisam znao tko je napisao vijest, a kao drugo zar ovo nije tema za razglabanje o svemu i svačemu ?🙂 Ne razumijem 🙂 Učinilo mi se kao dobra tema za javno pisuckanje, ako nije, izbriši moje komentare 🙂

@chono Evo, pročitaj što sam Genesisu napisao i to nisu djeca 🙂 Nisam nikome tamo napisao da je kreten niti sam vrijeđao, lako se provjeri, ako oni imaju pravo pisati i vrijeđati, imam pravo i ja 🙂 Kreteni sam napisao ovdje na forumu gdje mislim da sam među "svojima", eto 🙂

Dark_Indigo ti kao gej osoba ostale nazivaš kretenima, dali to daje za pravo ostalima da i tebe nazovu kretenom, a da im se pri tome ne nalijepi epitet homofob jer je gej osobu nazvao kretenom? 🙂

Twillight Mene ljudi mogu i zovu kako hoće, mogu mi i zalijepiti etiketu koju god požele, ja ne to ne utječem niti imam želju 🙂 Ja nisam nikoga prvoga nazvao kreten niti to radim bez razloga, objava javna, imam ja pravo komentirati, imaju oni pravo, ako ja mislim da je netko zaslužio epitet kreten, onda imam to pravo napisati iako opet ponavljam, nisam na fejsu nikoga nazvao kretenom, a ovdje javno napišem da su 90% na onoj objavi zadrti kreteni 🙂

chono Da, ljudi sa djecom bokte, ajde da su djeca, na to se ne osvrćem previše iako bi se možda i trebalo jer na mladima svijet ostaje, a u ovom slučaju su nažalost stariji ljudi koji rade od mlađih generacija zadrte ljudi koji se boje svega što nije "prirodno" (njihove riječi, ne moje

😃
            🙂
            1 / 2
            ) Nemaš što ni pratiti, mene je osobno ova tema zainteresirala jer se oduvijek iznova iznenadim koliko su ljudi u stanju biti puni mržnje i koliko su ekšli neuki

Ma daj samo sto vise gejeva, i to muskih. Tako ostaje vise zena meni i rastu mi sanse kod svake nove. Jedno vrijeme sam izlazio sa jednim gej likom i privlačio je pičke samo tako, ne treba ni reci da sam se na kraju i ja okoristio.

buz da sumiramo zadnju stranicu;

Biti gej je loše! Ne, biti gej je okej!

Buz: ej oxi vidi nakrali se parfema

Ja:

Edit: čitam baš članak na index hr i ispod članka me čeka ovo.

E živote…

Dark_Indigo a ovdje javno napišem da su 90% na onoj objavi zadrti kreteni 🙂

Evo i dio odgovora na tvoje pitanje, nisam ograničio komentare jer se na takvim temama najbolje vidi tko je kakav. Tko želi biti idiot, neka bude. Kako bilo, ne želim nikome uskraćivati slobodu govora, osim kad se krše zakoni RH, što sam sukladno moderirao. Ali baš na ovom postu, najmanje 50% bilo ih je pozitivnih. Znam da ima debila, to svakodnevno kao autor većine tekstova na FFA svakodnevno osjetim na svojoj koži, često se to prelijeva i izvan granica virtualnog, ali ne mora ih se baš toliko potencirat.

Tzereen Baš sam jučer bio u Megiću i uzeo Crispy Bacon Chicken. Jako je dobar.