Miro U Saboru je jeftinije, tamo je 13-14 kuna. 😂 Jeo sam tamo par puta.

More like woke side of the moon, amirite.

bosscorelli Verona due je actually dobra. Da. Oni daju kukuruzno tijesto po defaultu. Ne treba ni tražiti.

A Oro Goro je bio dobar prije 20 godina. Već barem 15 godina to ne valja. Jedino vrijedno spomena je veličina. I lokacija same pizzerije. Pa djeca odu na igralište, a starci jedu i piju i dive se kak je ogromna.

Tzereen Vezano za Pizzu.

U Labinu ima jedna pizzerija. Zove se Rumore. Rade takve pizze o kojima pričaš.

Ja obično gdje god odem na pizzu pustim okrajke. I uvijek mi bude previše, napuhne me i nisam za ništa osim za kauč.

U Rumoreu sam pojeo cijelu s okrajcima. Niti me napuhala, niti teško pala na želudac.

Nevjerojatno koliko lagana pizza a opet zasitna. Taman.

Nakon toga meni osobno nema više vraćanja na "teške" pizze.

StarFox_N tamo su dva ili su bila dva talijanska pizzaiola, zato je tako dobra i autenticna

chono zaboravio sam kaj vi zovete pizzaiolom. Jel to šunka, sir ili tijesto? Ili paradajz sos?

Tzereen to je osoba koja radi pizze. Svojevrsni majstor zanata

Edit: i nemoj pisat paradajz sos 🤣 to je salsa. Svaki put kad kazes drugacije, jedan Talijan padne sa vespe na kruznom u Rimu Ha-Ha-Ha

chono ok, thanks. Pizza majstor.

Ništa, zovete me na tu pizzu onda. Volim isprobavati.

Znači, voli metal, Tool, Diablo i ima crvenu kosu…

chono odlična je žena. Odgledao sam sad već jedno 3-4 videa i nevjerojatno koliko iskreno i emotivno doživljava glazbu.

Koliko padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snijeg!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Samo što u centru ništa ne ostaje i topi se, ali ljudi padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snijegggggggggggggggggggggggg!!!

Čini se kao da će biti super vikend za ostati doma i igrati igrice, nekad je nebo stvarno obzirno.

Ali dobro je, već sam mislio sam bezveze vadio kožne čizme za ovu sezonu.

Tzereen vidjeh dosta videa od nje prije. Imam dojam da svaki video dozivi vaginalni stiskavac kad dodje neka dobra vokalna dionica sto nije lose, samo kad napravi te neke face, Ha-Ha-Ha

Najdrazi njen video mi je Kornov Freak on a leash, pogotovo jer ne ocekuje takvo nesto cuti