fensisuperstar bome

trebao sam ponovno pogledat da shvatim što je uopće bilo. Ninja rope skill x infinite. I još tako tajmirat kraj i "žabicu".. Ne znam. Ubojstvo.

Kad bi barem izašla igra recimo God of War: Nordic Occultism da je mogu nazvat skračeno: GoW:NO bila bi tada ujedno fenomenalna i gowno od igre 😆.

Samo čekam tak nešto da se inicijali poklope i bude fora, trebali bi malo slaveni asistirat SM-u za naziv sljedećeg GoW-a.

sanzo superiorni original jesi slobodan prije dočeka za cugu neku? Sutra popodne ili preksutra?

fensisuperstar Nazalost radimo ove godine i Lea i ja, ne samo prije, nego i za docek i novu. Treba uvest taj glupi euro. Bar do nakon 3 kralja imam dezurstvo, mozemo nakon toga. Mislim da ce se do onda sve to skupa smirit.

@zontra , ako bude neki kviz išao loše, samo napravi isto što i gospodin:

Vidim i dizajnere smo poslali van

Fenix izgleda. A i nije Korade, vec Korado, tako da sam siguran da ovo nije radio Istrijan

Nintendo je isto počeo slat godišnje izvještaje:

Oko 300 sati na switchu, 100 od toga u Fire Emblemu, a prošao samo 2/4 rute u igri.

Xenoblade sa 146h apsolutni pobjednik godine

a J-RPG kao zanr iako i platformeri su se igrali u zavidnom broju.

Bit će još stvari za rasprodati za 1 euro. Tipa škverovi, a sam bog zna da bi to bilo najbolje da se dogodi i s HŽ-om. Čuvajte si te stanove u primorju, bude to još išlo gore, bit će itekako puno stranaca koji će trebati dodatnu kuću/stan za odmor ili mirovinu.

Ukosi ga baba.

Sve kovanice budu stalili nakon par let pod staro železje a i papirnate vjerojatno, bedaki.

Švabeki su svoje markice i feninge pohranili u trezorima jer EU i euro ima vijek trajanja.

Uhvaćen u Rumunjskoj s još par vjerojatno njemu sličnih pizduna pod optužbom za trgovanje ljudima, organizirani kriminal i silovanje. Ujebala ga matrica. GG.

Koliko ga frajera brani na Twitteru. On je ovdje zbog nas. On zastupa i brani naš rod.