sanzo Pa ja mlatim okolo i diram po tebi jer se želim družit 😃

Ide mi naše sudstvo na tri kurca. Fakat jebote više govna i govnari.

Tzereen Zašto misliš da je navedeni kriv?

Nitko nije kriv dok nije osuđen. Prvo pravilo pravosuđa.

Ćaća bude pušten prije ili kasnije. Kakav gospodin 😃

Mene zanima di su oni izvukli ratno profiterstvo u Hypo aferi?

samo je jedan Ivo! Kvalitetno prskanje lol

Jebote, mi smo fakat bolesni, samo nas doktori vode. Jedan dr. Ivo, pa drugi.

Fenix Znam, samo se zafrkavam.

Čak imam i pozitivno mišljenje. Kakve bijede ima mi smo Švicarska.

Samo što to ne znamo pa mislimo da nam je loše.

kaj bu gore, kada ekipa u 12 mj vidi plaću npr 5000 kn ili kada vidi cca 650 € 😆

Kakva Švajcarska ili Švica, fuj ta država

Jel igra ko igru The Lord of the Rings Online??

Igrao sam to fanatično nekad. U zlatno vrijeme MMORPG-ova. A ova serija me sad napalila da se ponovo bacim u taj divan svijet.

wooddiebone evo stari, ja ti kažem, više se veselim novoj epizodi ovog nego house of the dragon.

Edit:

Btw, ja filmove obožavam (lotr, ne hobbit). Odgledao svakog u kinu prosječno 6 puta. A bio sam i onda kad je za jednu novu godinu u Kaptolu bio event sva tri produžena filma u komadu. 12 sati u kinu. Kad sam kupio prvi DVD prvog filma, gledao sam svaku večer prvih mjesec dana. Igru igrao dvije i pol godine ko neki WoW. Tak da mislim da sam i ja neki fan cijelog tog svijeta.

wooddiebone

Ti, kao vrsni poznavatelj fantasy žanra, da pišeš knjige umjesto posteva o tome zašto ljudi ne bi trebali gledat/igrat/radit stvari koje se tebi ne sviđaju, bio bi produktivniji autor od Sandersona.

Neću se tu raspravljat o tome. Imate temu.

Samo sam iskoristio priliku da se našalim.

Drugim riječima, znači, niko ne igra LOTRO. Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Tzereen

Razmišljao sam da probam kad je postao free, ali onda sam se sjetio da ako igraš MMO igraš samo MMO, nemaš vremena za išta drugo. Radije ću odigrat 20 različitih stvari u godini nego igrat samo LOTRO.