Prika Samo me žena i nogomet mogu tako dovesti do ludila. Ha-Ha-Ha

do ludila me može dovesti samo netko tko ne zna dati jasnu uputu što napraviti 🤦‍♂️

nije ju gađao pivom, jer šteta pive 😆

Izvukao brat fejsbuk post iz 2009-e dok sam udarao Monster Hunter Freedom Unite kidao bez prestanka xD

foggy Ja da budem iskren, World sam najmanje igrao, a igram MH od 2005-e 🙂 Ne znam, puno toga se izgubilo ali dobro je što je puno novih igrača saznalo za taj naslov putem World-a 🙂

Kada se na MH zabrije, ajde bok sve drugo 🙂

Dark_Indigo

U worldu su previše opcija dali igračima i to je jako olakšalo igru. Zabavan je, ali nema isti feel kao stare mh igre. Bar do zadnjeg fighta u ekspanziji. Fatalisa su baš fantastično redizajnirali i najbolji je fight u serijalu i šire. Da ti ništa drugo ne valja zbog njega se isplati odigrat world.

sanzo Yeap, na to su ciljali, trebali su pridobiti širu publiku i zato je igra lagana, barem za pojmove nekoga tko je igrao prijašnje naslove, ili na Nintendovim ili Sony-evim konzolama ali ostalo je ono najbolje, a to je gameplay 🙂
        Hvala "Bogu" uvijek se može upaliti neki od naslova za PSP koji su jbni vrh 🙂 Monster Hunter Portable 3rd da budem precizniji 😃

sanzo U worldu su previše opcija dali igračima i to je jako olakšalo igru.

Ma taman posla, MHW je i dalje teška igra za prosječnog igrača. A igra kao igra, vjerujem i serijal, ima 1000000000 načina customizacije i nema mi apsolutno ništa loše u MHW naslovu niti njegovoj ekspanziji, za razliku or Rise-a koji je uveo onaj grappling hook s kojim se odmah dižeš s poda. Samim tim je to najlakši nastavak. MHW je apsolutno predivna igra, i uz sve što nudi apsolutno genijalna. Lako tebi sa štapom pričat kak je lagana 😃 Jebote 1hit-aju me elitni monsteri, jako lagano nema šta 😃

Možda je lakša, ali nije teška! 😃 Ne stignem palit ove prije naslove na žalost da procjenim usporedno, ali definitivno igra nije lagana ako pričamo generalno. Nisam stvarno imao nikakav problem s gameplayem u Worldu.

foggy

Ma igram većinu oružja u worldu, štap je samo spretan za coop jer ne smetam ja tebi i ne smetaš ti meni. Jedina koja nisam naučio su SnS i Gunlance. Stvar je u tome da igram recimo hammer dok ti mlataraš oko sebe sa svojim swordom ko bedak cijelo vrijeme bi me stunao. Više bi želio zatuć tebe nego čudovište. 😃

Inače u četvorci je Gleave puno jači nego u worldu, a igra je dosta teža za solirat.

sanzo Pa ja mlatim okolo i diram po tebi jer se želim družit 😃

Ide mi naše sudstvo na tri kurca. Fakat jebote više govna i govnari.

Tzereen Zašto misliš da je navedeni kriv?

Nitko nije kriv dok nije osuđen. Prvo pravilo pravosuđa.

Ćaća bude pušten prije ili kasnije. Kakav gospodin 😃

Mene zanima di su oni izvukli ratno profiterstvo u Hypo aferi?

samo je jedan Ivo! Kvalitetno prskanje lol

Jebote, mi smo fakat bolesni, samo nas doktori vode. Jedan dr. Ivo, pa drugi.