Blebetaonica 2
Tko je ono na još GP forumu bio strogo protiv Leda ali fanatik za (ako se dobro sjećam) Algida sladolede ili tako nešto?
Izgleda da gameri vrlo ozbiljno shvaćaju sladolede.
Krobi car.
Neopisivo mi fale provokacije i beskorisne prepirke s njim.
U Z Centru se uskoro otvara Haagen Dazs slastičarnica. Znam da ima negdje oko trga, ali tamo mi se ne ide.
Ma samo Amelie. Jebeni sladoledi.
Malo prerazvikani.
Prestanite. Sad mi se jede sladoled.
Vincek mi je bio jako dobar prije nekih 5-6 godina kad sam jeo. Sad negdje pročitao da su se srozali i oni. Planiram uskoro u ZG, pa valjda bude prilike da odem još negdje, makar sam ja više za obilazak restorana.
Tzereen Amelie, Orange, Orijent, Vincek, Vis a Vis, Ledo, Sweet Family, McDonald's, nešto lokalno?
Ima tu dobrih slastičarnica na popisu. Lajkam Orijent i Sweet Family.
Probaj sladoled iz Melta, pogotovo voćne. Sami ih rade, pa naprave okus onog što je svježe u sezoni. Top.
Kolače probaj u Trinity Experience u Zaprešiću. Jako zanimljivi, pomak od klasičnih krišti torti iz većine slastičarnica.
Složiti ću se s Fenixom. Samo Macho. Meni najbolji sladoled.
Vidio sam nedavno reklamu za Briocherie u Zagrebu. Da li je netko bio te da li valja šta?
- Uređivano
weky moram ti reci da si i ti žderonja…bas pratim sto preporucujes i vidi se da nemas ispod 100 kila…
Ovaj Trinity Experience i Sweet Family moram obavezno posjetit kad dođem.
Nemoj zafrkavati da je los Briocherie?
Jesi li jeo,nema veze kolicina ako je kvaliteta bomba.
To je otvorio Mate Jankovic ili?
Prika moram ti reci da si i ti žderonja…bas pratim sto preporucujes i vidi se da nemas ispod 100 kila…
A nije, žderonje su ovi šta preporučuju Ribiča, Grašu i slične svinjce gdje je jedino pravilo pravljenja hrane količina=kvaliteta. Ja ne volim puno.
Prika Nemoj zafrkavati da je los Briocherie?
Jesi li jeo,nema veze kolicina ako je kvaliteta bomba.
To je otvorio Mate Jankovic ili?
Ma ne sviđa mi se kombinacija lisnatog i sladoleda/nutelle/neke druge slatke bombe. Jednostavno mi ne paše kombinacija.
Mislim da Janković samo jebe vlasnicu u slobodno vrijeme. Zato se toliko uzjebao oko ničega.
- Uređivano
Kaj se tiče sladoleda, novi Macho sengula me oduševio.
Od velikih franšiza, Häagen-Dazs je dva kopla iznad svih, ali daleko najbolji sladoled ikad napravljen na zemaljskoj kugli je stara Ledo cigla od čokolade i vanilije.
Tko to nije jeo nema pravo komentirati kvalitetu sladoleda.
- Uređivano