Ništa previše vrijedno spomena. No još jednom sam ustvrdio da mi ne treba dati previše alkohola. Ali svakih par mjeseci zaboravim na to.
Blebetaonica 2
- Uređivano
@Fico znam da ti pratiš njega kao i ja, ali jesi znao za ovo?!
Cijeli subreddit
https://www.reddit.com/r/BaldAndBaldrDossier?utm_medium=android_app&utm_source=share
Hmm…nekako mi je uvijek bio čudan.
Najbolje World Cup natjecanje svih vremena kad se gleda bilokoji sport!!!!! Isplati se pogledati!
- Uređivano
Mlačna noć; u selu lavež; kasan
Ćuk il netopir;
Ljubav cvijeća miris jak i strasan
Slavi tajni pir.
Sitni cvrčak sjetno cvrči, jasan
Kao srebren vir;
Teške oči sklapaju se na san,
S neba rosi mir.
S mrkog tornja bat
Broji pospan sat,
Blaga svjetlost sipi sa visina;
Kroz samoću, muk,
Sve je tiši huk:
Željeznicu guta već daljina.
by AGM
Jel se meni čini ili je 99% robe na about you ona jeftina neudobna nefunkcionalna brza moda koji izgleda da je krojena za instagram influencere
Najbolja opcija je sagraditi još njih stotinu, ali i ovo je početak.
Super je kad letiš iznad Francuske, vidiš gomilu nuklearki i sve uredno rade.
- Uređivano
weky došlo im je iz guzice u glavu konačno dok su vidjeli da je ekonomiji megavat struje poskupio 10 puta. Više nitko ne spominje ekologiju lol (iako nuklearke jesu najcisca energija, ali koga to briga jEr MoGu BiTi NoVi ČeRnOBiL)
Učinili su ekonomiju ovisnom o uvozu energenata iz Rusije, što se dugoročno moralo obiti o glavu. Možda je i bolje sada kad još mogu ispraviti neke stvari i prije nego su pogasili sve nuklearke, a termoelektrane preselili van EU.
Zero Nijemci su nevjerojatan narod - s jedne strane zbog idiotske politike zelenih na silu prebacuju najjaču industriju na struju, a s druge energiju koja bi trebala napajati te silne milijune vozila su planirali proizvoditi na najskuplji i najmanje efikasan način. Još će im ovo sranje oko rata dobro doći kao brzo triježnjenje inače bi si propucali oba koljena svoje ekonomije.