chono znaš da smo htjeli danas na barku, ali jedna brodica se zapalila u istom redu ko i naša, i nismo mogli isplovit jer je sve bilo blokirano jedno 3 sata dok nisu sanirali i dok se nisu vatrogasci rasčistili. Postala bi video al neznam kako.

Edit:

Tzereen Aj probat ću, makar čim pročitam riječ "romantika", odmah dobijem grč u želucu. Doduše ova mi "recenzija" ne ulijeva povjerenje - https://plavakamenica.hr/2021/05/29/ledov-quattro-romance-jedan-je-od-najgorih-sladoleda-na-hrvatskom-trzistu-niska-cijena-ne-opravdava-tu-grozotu/

Lino lada je s druge strane bio no.1 sladoled u svijetu kad se pojavio i to puno govori. I da, koliko čitam, soft ice tehnologija izrade znači samo da se lakše otapa i da je spreman za jelo odmah nakon vađenja. I nije mi nešto bez čega se ne može, ionako kad jedem odem na terasu gdje se topim i ja skupa sa sladoledom ovih dana, pa ako to duže traje, tim bolje.🤣

Tzereen Soft Ice tehnologija,kremasto je smeće od vrste pripreme sladoleda.Onaj Quattro Joy je smeće slatko,živi užas.Isto tako cijena od 44kn pa na akcijama po 34kn je katastrofa.Uglavnom,rijetko koji sladoled od Leda da valja.

Zero Lino lada je s druge strane bio no.1 sladoled u svijetu kad se pojavio i to puno govori.

Lol. Quattro je općenito užasan sladoled.

A jeste se svi primili ozbiljnih recenzija. 😂 Sto ljudi, sto ukusa. Da je ekstra kvalitetan, nije. Da je osvježavajući i fin, je. (Meni, jel). Jer volim kombinaciju kiselih voćnih i slatkih. Pričam o Romance i dalje. Plus je taj soft ice meni mrak, jer se nikad ne smrzne pa mi je super jestiv i na jesen i na zimu.

Lidl ima iznenađujuće dobre slatkače. One neke premium. Ali onda moram uzet bar dva, jer kao što kažem, volim kombinirati voćni i slatki.

Meni paše i Carte D'Or kad ga nađem u Sparu na akciji.

Samo Macho

Američki Baskin-Robbins

.

.

.

ostali.

Raziel RB ima i po Europi. Ne znam jesu li drugačiji od američkih.

weky

Ima razlike. Probao sam ove što se u Belgiji prave i jako su dobri, ali Američki su ipak klasa iznad.

Praline's and cream i Choco Peanut Butter kao da nisu sa ovog Svijeta.

Tko je ono na još GP forumu bio strogo protiv Leda ali fanatik za (ako se dobro sjećam) Algida sladolede ili tako nešto?

Izgleda da gameri vrlo ozbiljno shvaćaju sladolede.

kauboj

Krobi ilitiga Golf 2 ručna Algida.

Krobi car.

Neopisivo mi fale provokacije i beskorisne prepirke s njim.

U Z Centru se uskoro otvara Haagen Dazs slastičarnica. Znam da ima negdje oko trga, ali tamo mi se ne ide.

Ma samo Amelie. Jebeni sladoledi.

Prestanite. Sad mi se jede sladoled. 🙁

weky koji je tebi najbolji iz slastičarnica?

Amelie, Orange, Orijent, Vincek, Vis a Vis, Ledo, Sweet Family, McDonald's, nešto lokalno?

Edit:

Btw, Šibenik ima genijalnu slastičarnicu. Zove se Ka Grom. I u potpunosti opravdava ime.

Vincek mi je bio jako dobar prije nekih 5-6 godina kad sam jeo. Sad negdje pročitao da su se srozali i oni. Planiram uskoro u ZG, pa valjda bude prilike da odem još negdje, makar sam ja više za obilazak restorana.

Tzereen Amelie, Orange, Orijent, Vincek, Vis a Vis, Ledo, Sweet Family, McDonald's, nešto lokalno?

Ima tu dobrih slastičarnica na popisu. Lajkam Orijent i Sweet Family.

Probaj sladoled iz Melta, pogotovo voćne. Sami ih rade, pa naprave okus onog što je svježe u sezoni. Top.

Kolače probaj u Trinity Experience u Zaprešiću. Jako zanimljivi, pomak od klasičnih krišti torti iz većine slastičarnica.