zontra jesi pio vodu izmedu? 😂 I sto je bilo sa strankinjama? Details please

Igrao je Stray cijelu večer. Priča je izmišljena.

Ništa previše vrijedno spomena. No još jednom sam ustvrdio da mi ne treba dati previše alkohola. Ali svakih par mjeseci zaboravim na to.

zontra dobro si onda proso.

Samo pripazi ako je bilo tako puno alkohola da ne dobijes majmunske boginje…nadam se da nije bilo muskih oko tebe

Nexus Možda si krivog Fiću tagirao. 😄 Znam za tog lika samo po videu kad je išao Transsibirskom željeznicom (ako je to taj) i to je to, inače ga ne pratim.

Fico Baldandbankrupt,Britanac,sa jakim znanjem ruskog i njemu sličnih jezika, koji je prije rata u Ukrajini,80% svojih videa,temeljio na putovanjima po bivšim SSSR državama,pa nešto Indija i Meksiko.Ima zanimljive putne dokumentarce.U Srbiji je pobrao koronu :p

Fico

Si siguran? Ja uvjeren da si ga pratio…

Ništa zanemari Ha-Ha-Hah

Najbolje World Cup natjecanje svih vremena kad se gleda bilokoji sport!!!!! Isplati se pogledati!

Mlačna noć; u selu lavež; kasan
        Ćuk il netopir;
        Ljubav cvijeća miris jak i strasan
        Slavi tajni pir.

Sitni cvrčak sjetno cvrči, jasan
        Kao srebren vir;
        Teške oči sklapaju se na san,
        S neba rosi mir.

S mrkog tornja bat
        Broji pospan sat,
        Blaga svjetlost sipi sa visina;

Kroz samoću, muk,
        Sve je tiši huk:
        Željeznicu guta već daljina.

by AGM

Jel se meni čini ili je 99% robe na about you ona jeftina neudobna nefunkcionalna brza moda koji izgleda da je krojena za instagram influencere

Nakon što su pokrenuli opet termoelektrane, skuzili da je nuklearna energija ipak možda bolja opcija.

Giphy - presenting x factor GIF by X Factor Global

Najbolja opcija je sagraditi još njih stotinu, ali i ovo je početak.

Super je kad letiš iznad Francuske, vidiš gomilu nuklearki i sve uredno rade.