Sve što ta kuglica radi se može napraviti uz Amazon Alexu i Logitech Harmony combo. OK, osim da se potjera Roombu da usisa nakon psa i da psu pravi društvo. Totalno nepotrebni gimmick, iako je doduše skroz fora. No pitanje je, da li je dovoljno fora za nekoga tko već ima Alexu ili neki od konkurentnih servisa (Google, Apple, Samsung...).

k e jesi ga nasao djevojku skoro dvadeset godina mladju sa tom babom usporedjivati

• Uređivano

maverick

Misliš na gospođicu Madeline ili božicu Asuku? Ne radi se o nikakvim usporedbama. Stvar je u tome što svakodnevno imam previše imena u glavi i onda povremeno samo izbacujem imena po internetu da mi bude lakše, ali budi oprezan sa likom i djelom Asuke Kishi, mnogi nisu spremni na ono što ona predstavlja. LOL

(za sve neutralne promatrače kojima ovaj dijalog izgleda poražavajuće i sekusalno neiživljeno . . . ne možete biti više u krivu nego što jeste; radi se o iskazivanju stava lmao)

Čak je i jedna veličina -- kao što je Hideo Kojima glavom, bradom i kosom -- napravila svoj odabir.
    Minami Hamabe = Religija. (eto taj dnevni name drop)

A ne moram vas valjda podsjećati na slavne dane . . .

na asuku sam mislio, ni ne znam tko je ova druga

za hamabe imas lajk, veliki

S obzirom da ne znam gdje drugdje da postavim ovo pitanje, budem ovdje...

Imam Razer Raiju kontroler kojem je L2 pokvaren.

Da li netko ovdje možda zna popraviti taj kontroler, ili možda zna nekoga tko bi mogao znati?

Uglavnom, kontroler treba rastaviti i onda vidjeti kako ga se eventualno može popraviti...

@Fenix Koja je točno šema sa traženjem određenih postova? Jel to sad uopće moguće? Recimo, iša sam Dorminu na profil i naša sam neki njegov post, ali ne vidim mogućnost da odem direktno na taj post i da vidim ostatak rasprave. Uvik će me bacit na prvi post u temi. Tako i kroz search. Ili sam ja budala? Reci mi.

btw. Ovo je otvoreni poziv @dormin da se vrati na forum. Neko mora pisat o svim tim silnim igrama. U suprotnom će svi slijedit moj primjer i počet će nepovezano i nesuvislo pisat o svemu šta nema veze sa gamingom. 😅

k klikom na datum i vrijeme posta te salje tocno na post u temi, ali izgleda da si otkrio bug. Za postove prije ove ere ne radi dobro. Pogledat cu detaljnije ovih dana

E da zaboravija sam to spomenit, bilo bi super da se riješi.

Sto vi mislite o ovim ubojstvima po Splitu? Ako je sve sto se prica istina, odnosno da su dileri i mafija prijetili ubojici i njegovoj obitelji bez razloga, onda mogu shvatit njegov motiv. Ali mi nije jasno uzdizanje u nebesa od 16 tisuca ljudi na fejsu.

Mogao je od onih 30 i nesto metaka usred dana ubit neko dijete. Bilo koga drugog neduznog. Ne mogu shvatit da netko approvea takvo nesto. Cak i ako je sve upotpunosti istina ne mogu shvatit. A siguran sam da nije, uvijek ima u najmanju ruku neceg izmedju.

Meni se čini da su ljudi više razočarani smiješnim kaznama za takve i slične probisvijete. Naravno, o krupnim ribama koje manipuliraju sa sudstvom je bolje ne pričati. Taj lik je samo simbol revolta i bunta. Na stranu prevencija, primjerice prekršajne kazne u prometu su povećali, sad neka isto učine i za kaznena djela. A ne da netko išeta iz zatvora za ubojstvo za par godina i slično.

Fenix

Mogao je od onih 30 i nesto metaka usred dana ubit neko dijete. Bilo koga drugog neduznog. Ne mogu shvatit da netko approvea takvo nesto.

Ovime si sve rekao. Ja shvaćam da su oni bili očito povezani s kriminalom i sve je meni jasno da su to sad tri osobe manje koje mogu sranja raditi, ali njih će samo zamijeniti šest drugih jer to nije način kako se riješavaju društveni problemi. To je prva stvar, a druga je ta koju si rekao. On je 36 metaka ispalio, ej. To je čudo da nije još nekoga pogodilo.

I posve sam siguran da dosta tih koji ga podržavaju pljuju po pravosuđu, po policiji i ostatku države i govore kako se ništa ne mijenja, a dupe ne bi digli da na prosvjed odu ili, sačuvaj Bože, ga organiziraju, i time možda i potaknu promjenu.

Kupio sam Logitech G413, pisalo je da je raspored tipki hrvatski. Pretpostavio sam da to znači da ima na sebi dijaktritičke znakove but i was wrong. Je li moguće kupiti negdje zamjenske? Htio bi da su isti kao tipkovnica stil, ne bi bilo što gore stavio.

buz

Pretpostavka je prvi korak ka gresci 😃

5 dana kasnije

@Shooter
          Jel možeš ako si u điru checkati cijejnu Indiana FTR 1200 i 1200s

Olympic Moto Šola
          Kralja Zvonimira 48, 21000 Split

ako ti nije blizu budem onda poslao mali na upit

E da si ranije reka, baš sam zadnjih par dana bija po gradu, sad cili tjedan neću moć od posla. Jbg.

12 dana kasnije

Igra koju smo nas sedam napravili na Global Game Jamu u Novskoj u 48h pa ako netko želi probat.. 🙂

Linkovi za skinut su u opisu videa.

Znači ekipa, ako nekome npr. zatreba pomoć pri bijegu iz zatvora, slobodno me zvrcnite.

@Zero znači kad se vidimo nema rukovanja sa tobom. Treba mi još uvijek desna ruka za .. korištenje miša. hehe you know.

Zero

:pop: "Why so angry?" Platinum Trophy - UNLOCKED.