Blebetaonica 2
- Uređivano
Prika realno nista osim vode ti nije neophodno, a toga ti nadam se nece nestati. Nemoj ici u paniku jer nemoguce da ce svih namirnica i prehrambenih proizvoda nestati, magicno.
To sto ovi fobicari na svaku vijest skacu ko budale i uplase se za svoje usrane zivote, nista ne znaci.
Vjerojatno kad im vidis facu i kako izgledaju, bude ti sve jasno.
- Uređivano
Ma da mi nestane janjetine,odojka,patke...i ribe naravno... e tad bi me panika uhvatila...a ovako me briga...
Inace samo maslinovo ulje ide,tako da mene ne dira ovo suncokretovo.
Ali lako je neke stvari govoriti kad si sam,ja mogu svakako i nikako ali kad imas obitelj onda se na neke stvari mora paziti i ako je nestasica ulja i debili kupuju po 100 litara i vidis da svako malo fali na policama onda kad vidim priliku cu i ja kupiti vise bilo to litra dvije pet...jednostavno je to tako,govorim jos jednom ulje je primjer,sutra ce biti nesto drugo...
Inace ja bez vode mogu dok god gemist postoji..
- Uređivano
Evo jedan prigodni
Nestašica hrane u Crnoj Gori, poređali se Crnogorci na liticu i hoće da skoče, kad nailazi kamion pun krompira, kaže šofer:
Ljudi ne skačite, evo pun kamion krompira.
Jel oljušten?
Nije!
-Skačiii!
- Uređivano
https://www.forexlive.com/news/russia-warns-bosnia-and-herzegovina-against-joining-nato-20220317/
Vjerojatno je i sada USA kriv za preveliko širenje. Očito je Bosna preblizu Rusiji, totalna ugroza.
niš neće propustit ne ulaskom u nato, nato je bezvezno i bezkorisno čeljade, samo trošenje novaca na članstvo. nedavno stara raketa pala na jarun i gdje je tu nato bio sa nato članicama?. bolje te novce koje se izdvaja na nato kupi naoružanje, obući se mladež kak se puška drži i ostalo oružje i onda ćemo moć donekle pokazat neprijatelju zube, u protivnom jebo mačku mater.
TITANXIS Isto kao što ni mi nismo prosperirali ulaskom u EU
doctorfreak hrvatska kao i svi narodi mogu si jedino sami pomoći i bez ikakvih saveza molim koje još moraš i financirat da bi opstali.
Danas su finale 321 kuhaj, dva para, ko će pobjedit pitaj boga? Volio bih da pobjede Ivana i Juan.
Iskočio mi jebeni mrtvi vepar na staroj zagorskoj sad dok sam vozio doma. Izbjego ga u zadnji čas.
Mogo sam si cijeli auto razbit, jbmti... Usro sam se
U tim trenucima, lako za auto. Glavno da si ti živ i zdrav.
Fico ako ti polica za osiguranje pokriva udar divljači onda da. u protivnim izbjegavaj sudar
ruski proizvodi (delicije)
ima tu fine papice i nađe se svašta ponešto.
https://ruskedelicije.eu/
fensisuperstar Pokriva,ako platiš dodatnih 1000kn+ za policu zbog naleta divljači.Tako je bio kod mene slučaj.
Ako nije označeno znakom na tom mjestu onda nisi ti kriv i grad/općina/županija plaća štetu.
Samo moraš nazvat lokalno lovačko društvo da obave potrebnu papirologiju