Meni jednostavno nije bila dobra epizoda, razumijem akcija na sve strane, al mrzim toliko nelogicnosti na jednom mjestu i samo popizdim.
Dakle, opcenito uvijek sve nesto planiraju, uvijek su oprezni i uvijek rade sve zivo kako bi izbjegli borbe, smrti i ko zna kaj sve ne kako bi komplicirali sve. I onda uvijek kad dode do kraja, naprave uvijek istu stvar i to bude ona najjednostavnija, a to je il se namazi zombiema il ih ubij sve. I meni jednostavno ide vise na zivce, zasto onda kad su svi u miru i kad mogu sve fino isplanirat, lijepo to poubijaju i mirni su, al ne ceka se da sve eskalira i onda bude 150 nerealnih scena u 10 minuta. Inace kad sretnu 2-3 zombiea u šumi, to znaci jedno 5 likova mrtvo, al brate mili sad kad ih je bilo milijun u dvoristu, Rick nabaci lagani chill and kill i zaleti se sam, pa nakon par minuta evo jos 5 njih i lagano oni čiste prvi 100 tisuca. Nikom ništa, ovi samo padaju i mislis si mozda je bolje da te napadne milijun zombiea nego ona 2 u šumi. I onda malo pocnu cimat, da bu neko umro il kaj vec i onda ovaj zapali vatromet i ode sljedecih 100 tisuca zivih mrtvaca slavit novu godinu, pa ovi ispale 500 metaka prema Glennu i pogode jos 100 tisuca zombiea, al ne i njega koji je stajao medu njima, a ovih 700 tisuca sta fali su samo nestali s ekrana. Mislim jasno mi je, serija onda nebi bila serija, al opet moze se bez pola te drame i nelogicnih stvari i serija bi bila puno bolja i imala veceg smisla.