Called it. Kao i vjerojatno svi ostali koji gledaju seriju. I da, nategnuto je kao što smo svi i pretpostavljali.

taj Carl, nadam se da će ga ovaj drugi koknut čim prije.

Sljedeća epizoda će vjerojatno biti samo akcija. Vuče na lošiju situaciju nego prošli put.

Kraj je ono baš što treba seriji

Rofl na epizodu, ovo je vrhunac

Ja stao na pola one sa Crncem (evo, i ime zaboravio, jebo ga "zanimljivog") i nemam volje ni nastavljat...ove 3 stoje na hardu.

You know nothing tuhy,nastavi dalje,dobra je sezona.

You know nothing tuhy,nastavi dalje,dobra je sezona.
:

5 dana kasnije

Mehh, više nicega neko necega 

Ak nebi stalno nosil ovu obleku na sebi i fino sam miran, nit me vide nit me cuju. Mogu ih zagrlit, mozemo popit pice zajedno,nac neke zenske..

sad je pauza od 3 mjeseca negdje ?

sad je pauza od 3 mjeseca negdje ?
14.02.

https://youtu.be/yJPnFdkJtyw

Jedva cekam.

Odličan sneak peek! Bolji od cijele 8 epizode, moram priznati da sam očekivao više. Morgan mi je bio jedan od najdražih likova i jedva sam čekao da se priključi grupi. Sad kad je diže mi živce zbog svojih postupaka.

2 mjeseci kasnije

TWD nastavio očajnim putem, pogledao na preskok kroz par min - odluka dana.

Evo upravo gledam i za sad je odlicna.
Sad su reklame.
Edit: krvava epizoda, vjerovatno sve opet ispocetka ali volim zombije gledat ce se i dalje.

fenomenalna epizoda,bas udara,jebeno.

Vratio se Walking Dead sa jednom poprilično dobrom epizodom, nemogu ništa prigovoriti osim trenutka kada se opet radio lažni pritisak na Glennu, i da neću ni stavit to pod spoiler tag jer nije uopće neočekivano. Ono što me muči je smjer kojim će sezona ići. Unatoč što je bila epizoda dosta dobra, (možda najbolja u sezoni ? neznam), znamo da ćemo Negana vidjeti tek u sljedećoj sezoni, što znači da ćemo do kraja gledati opet dizanje zidova i opet njihov pad i veliki battle ?

Slična stvar se već dogodila ove sezone, prve 3 epizode imaju jako visok rating i bile su zanimljive i zabavne, da bi se onda razvodnilo sve do zimske stanke. Strah me da se ponovi ista stvar.

To je ciljano tako. Prvo uoči novog emitiranja odrade dobro par epizoda, a potom kreće sapunica. I tako iznova, recept za popularnost. Inače, dobra je epizoda. Iako se po običaju opet rješavaju samo sporednih likova, i to je uglavnom to.

Meni jednostavno nije bila dobra epizoda, razumijem akcija na sve strane, al mrzim toliko nelogicnosti na jednom mjestu i samo popizdim.

Dakle, opcenito uvijek sve nesto planiraju, uvijek su oprezni i uvijek rade sve zivo kako bi izbjegli borbe, smrti i ko zna kaj sve ne kako bi komplicirali sve. I onda uvijek kad dode do kraja, naprave uvijek istu stvar i to bude ona najjednostavnija, a to je il se namazi zombiema il ih ubij sve. I meni jednostavno ide vise na zivce, zasto onda kad su svi u miru i kad mogu sve fino isplanirat, lijepo to poubijaju i mirni su, al ne ceka se da sve eskalira i onda bude 150 nerealnih scena u 10 minuta. Inace kad sretnu 2-3 zombiea u šumi, to znaci jedno 5 likova mrtvo, al brate mili sad kad ih je bilo milijun u dvoristu, Rick nabaci lagani chill and kill i zaleti se sam, pa nakon par minuta evo jos 5 njih i lagano oni čiste prvi 100 tisuca. Nikom ništa, ovi samo padaju i mislis si mozda je bolje da te napadne milijun zombiea nego ona 2 u šumi. I onda malo pocnu cimat, da bu neko umro il kaj vec i onda ovaj zapali vatromet i ode sljedecih 100 tisuca zivih mrtvaca slavit novu godinu, pa ovi ispale 500 metaka prema Glennu i pogode jos 100 tisuca zombiea, al ne i njega koji je stajao medu njima, a ovih 700 tisuca sta fali su samo nestali s ekrana. Mislim jasno mi je, serija onda nebi bila serija, al opet moze se bez pola te drame i nelogicnih stvari i serija bi bila puno bolja i imala veceg smisla.

Zar je ikad bilo logike u TWD-u?