Pa onaj o kojem pricamo.Shane
The Walking Dead
Pa onaj o kojem pricamo.Pa dobro
Evo Brico ovo se zove bezvezna epizoda, a ne ova prošla sa Morganom :)
Kakav cop out na početku epizode. Se sjećate kraja 3. epizode, RV mu je bio jebeno okružen, i sad nam je prva scena kako trči od horde, bez apsolutno ikakvog objašnjenja. GG writeri.
Inače daleko najlošija epizoda sezone, doslovno se ništa nije dogodilo, čak je i character development bio nikakav a tolko vremena su potrošili na razgovore. Iz 43 minute smo saznali što ? Da Maggie neće prestat vjerovat i da baba i frizerka shvaćaju da je svijet postao zajebano mjesto. Uvjeren sam da se ova epizoda doslovno mogla cijela preskočit i da bi utjecaj po gledatelja bio nikakav, nebi propustio ništa.
Kakav cop out na početku epizode. Se sjećate kraja 3. epizode, RV mu je bio jebeno okružen, i sad nam je prva scena kako trči od horde, bez apsolutno ikakvog objašnjenja. GG writeri.Bez brige, bit će tamo oko Uskrsa jedna cijela epizoda od sat vremena kako je Rick izašao iz kampera... -.-
...
Meni je za razliku od prošle ova puno bolja...
Ahahahaha, dobraKakav cop out na početku epizode. Se sjećate kraja 3. epizode, RV mu je bio jebeno okružen, i sad nam je prva scena kako trči od horde, bez apsolutno ikakvog objašnjenja. GG writeri.Bez brige, bit će tamo oko Uskrsa jedna cijela epizoda od sat vremena kako je Rick izašao iz kampera... -.-
...
Kao što sam i mislio, bljesak i oduševljenje prvih par epizoda i onda uobičajeno kao i svake sezone njesra. Nebi se čudio da razvuku dilemu oko smrti "onog" lika sve do zadnje epizode.
Pa vjerojatno i oce, da bi u zadnjoj epizodi sezone se pojavio u zadnjoj sceni i spasio ih, te bi tu bilo prekinuto i onda "Next Season on TWD"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moramo na njega čekat do kraja sezone
Čime će popunit onda sve ove epizode do tad. Nadao se da ga već imaju castanog i da će se pokazat u midseason finalu, ali eto. :
Moramo na njega čekat do kraja sezoneJa sam ga očekivao u prošloj sezoni...
Čime će popunit onda sve ove epizode do tad. Nadao se da ga već imaju castanog i da će se pokazat u midseason finalu, ali eto. :
Mislim da ćemo prije znati jeli Jon živ nego ovaj tu lik
Ja ne mogu vjerovat da ljudi mogu za ovako popularnu seriju snimat ovako besmislene epizode :
meni nije bila epizoda toliko loša, ali bih definitivno više volio da ima upola manje epizoda po sezoni, pa da nema tih fillera
Daj nek meni neko objasni kaj Walkeri spavaju zimski san. Mislim stvarno k**ac izmišljaju.
Epizoda ko epizoda je bila oke, samo kaj se slažem da ima puno nepotrebnih scena/razgovora.
Meh. Isto ko i prošla epizoda, samo sa drugim likovima. Blago razočaravajuće.
Izgleda da to već tradicionalno svake godine nude. Svejedno, lijep poklon.
Epizoda je bila ok za TWD standard.
Izgleda da to već tradicionalno svake godine nude. Svejedno, lijep poklon.Prošle godine je bio prvi omnibus (ovaj na slici), ove godine je izašao drugi omnibus a 2016 izlazi treći.
Epizoda je bila ok za TWD standard.
Svaka čast fibri, izdanja su im vrh vrhova
Kraj je ono baš što treba seriji
Ono s Glennom nema veze s vezom. Dakle ovaj je pao na njega i pokrio ga samo po prsima(torsu), a noge su mu "budimo realni" ostale ne pokriven i tu je trebal biti popapan. Mislim ocekivali smo to sve, tako da me ne cudi. Epizoda ko epizoda je ono bezveze. Opet ljudski odnosi, Rick ispada malo debilko i ne zeli prihvatit da mu je stalo do ostalih, a ne samo do njegove grupe. Onaj mali kaj zeli ubiti Carla je debilko isto, al mi je fora kaj je sin od ove kaj Rick rjesava pa bu bilo zanimljivo. Zadnja scena je popravila dojam, naravno mislim na pad ove zgrade preko ograde, a ne na to kaj se ova sva navlažila kad je vidla balone. Ništa, ocekujem da sada serija opet bude zanimljiva jer realno, ovi unutra su nahebali.