Pratim.
Dobro moj problem je sto zapravo samo odgovaram na postove s kritikama, znaci da nakon svake epizode mogu doci i napisati zasto je losa epizoda kao sto i ovi (ovaj) napisu zasto je dobra i problem rijesen?
Nemoj krivo shvatit,ali ako ti serija ne valja,zakaj ju i dalje gledas?
Wolf je odgovorio, navika, glupo mi sad stat, ali tko zna, vjerojatno će bit još petstotisuća sezona, pa ću možda i odustat nakon nekog vremena zbog posla i faksa.
I sve ok, malo sam prošao topik i vidim da seruckam jer uopće ne pišem osvrte na epizode nego odgovaram na gluposti, ali opet kad vidim ovakav post kao od kolege Marksman.. ne znam, za mene je to trolanje, znam da i većina to misli kad pročita da čovjek piše o emmy-ima, da je Rick najbolji lik ikad u serijama i da je Negan najbolji negativac ikad.. a radi se o TWD, a opet ne znam, može to čovjek stvarno mislit al eto ne razumijem. Stvarno ne želim nikog vrijeđat i nije mi to cilj, ali ovdje od kolege kad čitam postove kao da ih biomoto piše.
Anyway, ako ću pisat ovdje pisat ću od sad osvrte na svaku epizodu bila ona loša ili dobra.
Pripazit na izražavanje. Sljedeći put slijedi hlađenje.