Brijac kao i u svakoj temi dosada, bez obzira radi li se o gamingu, serijama, sportu i slicno, ako si vec visestruko izrazio svoje misljenje o necemu, a to misljenje je eto negativno, jer ti se odredena stvar ne svida, nije ti dobra ili jednostavno ne volis nesto, onda je to kraj price.
Ovdje si kroz 20 stranica rekao da ti ova serija nije dobra. Mislim da su to vec svi shvatili i primili na znanje. Ljudi koji trenutno gledaju seriju ili su odgledali, dodu ovdje kako bi podjelili iskustva i dozivljaje i poticu konstruktivnu raspravu. Ti dodes ovdje ciljano pljuvati svaki post koji se napise i koji govori zasto je nekome serija dobra, zasto mu je odredeni glumac dobar ili scena ili epizoda.
Tvoji postovi cak i ne objasnjavaju zasto je to tako. I tome cu stati na kraj odsada. Tako smo radili u svim temama ovog foruma, pa ni ova nece biti drugacija. Kao sto sam napisao ranije, slobodno mozes otvoriti temu zasto ti Walking Dead nije dobar. I raspisi se o tome koliko zelis. A podjebavanja nakon mog prvog upozorenja ostavi za sebe, jer mene neces zajebavati.