Ok, ova sezona je počelo puno bolje nego prethodne 4, a ova epizoda mi je bila možda i najbolja epizoda serije ili makar u rangu sa onima iz prve sezone, no jedna stvar me ipak jako naljutila
A to je jasno smrt Glenna. Iako mnogi tvrde da nije umro, realno što god da se dogodilo je iznimno glup potez iz dva razloga. Prvi, ako je stvarno umro, riješili su ga se užasno neemotivno, glupo, kao da je neki random xy lik, a ne lik preko kojeg je Rick doslovno upoznao svijet. Kada se sjetimo kakav je ispraćaj dobila jedna Beth, on ispada ko teška potrošna roba. Također, Glenn ima u stripu možda i najbolju i najutjecajniju smrt. Otkada su najavili Negana u ovoj sezoni, svi najviše iščekuju upravo taj trenutak, i sada je očito da ga uopće nećemo ni dobiti.
Ako je uistinu živ, to bi moglo biti još gore koliko god želim taj trenutak sa Neganom. Dvije teorije prevladavaju, prva je da je sve to bio Nicolasov "san" dok mu se događalo ono zujanje u glavi, što bi obezvrijedilo svaku buduću smrt u seriji, i umiranje više nebi imalo toliku težinu. Druga, ona na koju se više ljudi pozivaju, je da je Nicolasovo tijelo iznad Glenna, i da ustvari cijelo vrijeme jedu njega, a ne Glenna, te da će Glenn dopuzati ispod kontejnera, a s obzirom da je Rick u blizini sa RV-om da će dio walkera krenuti prema tamo jer su čuli pucnjeve. To bi također bilo teško pretjerivanje, jer walkeri ne staju jest, a Glenn je doslovno sad komad mesa prekriven umakom (tj Nicolasovom krvlju i iznutricama), nije ovo situacija da na njega pada krv walkera pa da će ga to kamuflirat.
Sve u svemu, bit ću razočaran što se toga tiče kako god. Ali inače kao što rekoh, epizoda je sam vrh serije do sada.