Fakat slabo hvatas stvari, ak ti je trebalo par minuta da skuzis za trubu. Cim sam vidio da se kamion zaletava, sam odmah sebi u glavi pomislio kak ce sad sigurno zatrubit i to se i dogodilo.
Meni epizoda isto odlicno, iako nije bilo Ricka koji je sve bolji i bolji, zato je tu bio Morgan koji je isto jako dobar.
Ovi kaj su ih napali su mi skroz nejasni, ubiju covjeka i onda ga tamo mrcvare i komadaju.
Sent from my iPhone using TapatalkUBUDUĆE PAZITI NA SPOILERE
The Walking Dead
Mudri trebao si to u spoiler ubacit, malo mi je pokvarilo epizodu i baš taj dio.
2 epka mi ima onaj TLOU filing/štih. Čovjek je čovjeku vuk, kako kaže ona stara.
Mudri14
Kužiš ti to, frajer osvaja turnire i PS4-ke, ali i kuži odmah sve. :
Ali nezna bacit spoiler?
Meni isto falio Rick, također slažem se kak mi nisu jasni ti "W" likovi
Pisal preko mobitela pa totalno zaboravil, nebu se ponovilo.. Sry
Kul epizoda. Inače i nisam fan tih Carol-centred epizoda, al ovo je bilo ok.
Ovo mi ostaje za sada najbolja scena u seriji, prekretnica za Ricka
https://www.youtube.com/watch?v=VNzgDgdmRK4
Tko još nije gledal neka ni ne otvara
Uff ocito su odlucili ovu sezonu ispuniti akcijom do samog kraja i to je dobro. Stvarno je bilo puno toga i epizoda je bar meni bila jebena od pocetka do kraja,ali..
GLENN??? Nekako ne vjerujem da je mrtav i stvarno lik kojeg bi stavio medu zadnjima i stoga mislim da je ovo bilo navlacenje nas gledatelja, al bumo jos vidli
Jedva cekam sljedecu epizodu
Ne znam šta im se desilo, ali eto, 3 epizode za redom da su bile odlične.
Glenn je definitivno navlačenje, Nicholas je vjerojatno pao na njega i njega jedu. No zato ovo s Darylom, Abrahamom i Sashom ide dobrim putem, pogotovo onaj high up kadar na kraju. A Rick odličan kraj, dugo nismo Ricka vidjeli baš u toj očajnoj fazi da misli da je kraj
Koji kurac :/ jebemti i serije i sve!!
Vidim sve nekakvi dobri dojmovi, morat ću ja to pogledat pa popljuvat
Sad sam i shvatio zašto je ovako dobra sezona. Coral ima screen time manji od 10 minuta
Meni je Carl od trece sezone skroz normalan,ne kuzim cemu tolki hejt i dalje,mislim da bi se svako djete tak ponasalo u takvom svijetu i pod takvim okolnostima.
Uopće nije stvar u njegovom liku, već u glumcu, ne paše mi
Meni je ok.
Darabont opet odlučio ne pratiti strip...
Darabonta nema od prve sezone :)
Ok, ova sezona je počelo puno bolje nego prethodne 4, a ova epizoda mi je bila možda i najbolja epizoda serije ili makar u rangu sa onima iz prve sezone, no jedna stvar me ipak jako naljutila
A to je jasno smrt Glenna. Iako mnogi tvrde da nije umro, realno što god da se dogodilo je iznimno glup potez iz dva razloga. Prvi, ako je stvarno umro, riješili su ga se užasno neemotivno, glupo, kao da je neki random xy lik, a ne lik preko kojeg je Rick doslovno upoznao svijet. Kada se sjetimo kakav je ispraćaj dobila jedna Beth, on ispada ko teška potrošna roba. Također, Glenn ima u stripu možda i najbolju i najutjecajniju smrt. Otkada su najavili Negana u ovoj sezoni, svi najviše iščekuju upravo taj trenutak, i sada je očito da ga uopće nećemo ni dobiti.
Ako je uistinu živ, to bi moglo biti još gore koliko god želim taj trenutak sa Neganom. Dvije teorije prevladavaju, prva je da je sve to bio Nicolasov "san" dok mu se događalo ono zujanje u glavi, što bi obezvrijedilo svaku buduću smrt u seriji, i umiranje više nebi imalo toliku težinu. Druga, ona na koju se više ljudi pozivaju, je da je Nicolasovo tijelo iznad Glenna, i da ustvari cijelo vrijeme jedu njega, a ne Glenna, te da će Glenn dopuzati ispod kontejnera, a s obzirom da je Rick u blizini sa RV-om da će dio walkera krenuti prema tamo jer su čuli pucnjeve. To bi također bilo teško pretjerivanje, jer walkeri ne staju jest, a Glenn je doslovno sad komad mesa prekriven umakom (tj Nicolasovom krvlju i iznutricama), nije ovo situacija da na njega pada krv walkera pa da će ga to kamuflirat.
Sve u svemu, bit ću razočaran što se toga tiče kako god. Ali inače kao što rekoh, epizoda je sam vrh serije do sada.
Previše je bitan lik, tako da tipujem na drugu teoriju. Makar definitivno ne drži vodu, ali i gore stvari su se događale u seriji što se tiče akcije.