iMDB link: http://www.imdb.com/title/tt1520211/

Rick i ekipa pokušavaju preživjeti zombi apokalipsu, vjerujem da svi znamo ovu priču tako da ne treba ništa opširno pisat.

Evo 6 sezona je tu tj. prva epizoda je vani pa evo baš ja, onaj koji pljuje po seriji, otvaram topik da čujem malo dojmove za prvu epizodu :)

Bome hvala na podsjetniku, nisam znao da je danas prva izašla! :

Evo, u ovoj su malo dodali svježine s izmjenom radnje prije i poslije, s tim da je radnja prije u crno-bijeloj tehnici. Valjda iz razloga da većina gledatelja može pratiti te šekspirijanske zaplete.: ( Ajde, kraj epizode djeluje zanimljivo baš se pitam tko je digao uzbunu. Opet bi moglo biti seljakanja radnje, lol.

Pristojna epizoda, iako po meni uistinu nije bilo potrebno da 50% screen timea ode na flashbackove. Mislim sve je poprilično jednostavno, treba li nam uistinu pola sata pokazivanja kako su planirali ovo što su izveli ? Time su totalno otkinuli dobar dio napetosti koju je trenutna radnja imala. Nemam ništa protiv takvog oblika naracije, ali čemu kompliciranje nečeg tako straightforward. Moglo bi bit zanimljivo, samo se nadam da nije ovo bila jedna od onih epizoda di smo dobili akciju, pa da sad slijedi 5 epizoda kukanja.

Pa nije akcija jos gotova nastavlja se u slijedecoj epizodi, u flashbackovima je bilo i  podosta price o njihovim odnosima tako da sasvim ok sto se mene tice za pocetak sezone.

Zadovoljan sam prvom epizodom i mislim da nas čeka još jedna odlična sezona. Iskreno ne bi htio da se serija nastavi nakon 8. ili maks 9. sezone. No pošto strip i dalje izlazi mislim da nas čeka minimalno 10 sezona.

Poredak od najbolje do najlošije: 1,5,4,2,3.

Dobar pocetak sezone,fino zaokruzen kraj prethodne i pocetak ove,par novih likova,dosta napetosti,rick tone sve dublje i sve je veca faca,crni mi je isto zakon,sve u svemu ja zadovoljan.

baš se pitam tko je digao uzbunu. Opet bi moglo biti seljakanja radnje, lol.
Iznenadilo bi me kad bi bio netko drugi, a ne lima Ron

A ono, meni je bezveze zkj se nije nastavilo na trenutak kad je Morgan doletio. Epizoda ko epizoda.

Kak nije? Ima i toga u epizodi,direktno sve vezano uz njegov povratak i nastavak na kraj prethodne sezone.

Mislio sam na to da su trebali baš nastaviti gdje su stali. :)
Ak se dobro sjećam Morgan je došao taman kad je Rick ubio i onako ga sa upitnim pogledom upitao "Rick?"

Vama je isto taj dio bio crno-bijel jel?

Sviđa mi se kako je krenulo. Odličan omjer akcije i dijaloga. Sviđa mi se razvoj Ricka :

Mislio sam na to da su trebali baš nastaviti gdje su stali. :)
Ak se dobro sjećam Morgan je došao taman kad je Rick ubio i onako ga sa upitnim pogledom upitao "Rick?"

Vama je isto taj dio bio crno-bijel jel?
Meni je sve bilo u boji, provjeri si TV, izgleda da crkava 

Solidna epizoda, nisam ni očekival bogznašto.

Kraj diže dojam, makar sam i očekival da nebu sve prošlo kak bi trebalo

I dalje spadam u onu grupu koja gleda jer mu je bezveze prekinuti nakon što sam pogledal sve dosad. Kvaliteta zna drastično varirat, a bome mi ni likovi nisu nešto za što bi se vezal. Rick mi sve manje paše.

Meni rick sve bolje pase,postaje Shane,a takav jedan i treba u takvom surovom svijetu,meni osobno najbolji lik serije.

5 dana kasnije

Wow... Ovo dugo nisam rekao. Fenomenalna epizoda! :

Sta je sad ovo zasto nema TWD na FOX u 22.00???

fatamorgana
Žele da skineš torrent

Prosječna epizoda, iskreno trebalo mi je par minuta da skužim kak je truba od kamiona/šlepera zapravo truba koju smo čuli u prošloj epizodi.

Eto toliko.

Slazem se,neocekivano i uznemirujuce,odlicna epizoda.

Wut wut

https://www.youtube.com/watch?v=Q9aM9Ch97U8

Genijalna 2 ep...neocekivano akcijski nastrojena i brutalna...