Redovan sam bio na epizodama koje sam gledao, nekih 5 i po svakoj sam srao, zasto nebi smio. Isto sto svatko moze svaku hvalit mogu i ja srat.
Ono, bravo. rofl
Slobodno komentiraj ali kad se ponavljas, a upravo to radis onda si samo toksican i flejmas jer je ocito da ti se ne svidja serija. Reci sta imas ali ako ides sa namjerom, kako ti kazes, "srat" onda jednostavno preskoci. Kako samo imas volje..
Zato što nikad nista ne prikazu, doslovno nikad i uvijek ono sto trebas vidjet u 1. epizpdi vidis u desetoj. Naspram svih serija koje su totalno njesra ova ja definitivno najpopularnije njesra. Nije mi samo jasno kako je tako popularna i dalje, serija je uvreda za inteligenciju covjeka.
Možeš bit fan ali ne možeš biti slijep da ne vidiš da je serija katastrofa. Mene najviše žalosti što njima ovakvo nešto prolazi kod gledatelja i što uvijek imaju visoku gledanost bez obzira što je serija sve gore i gore njesra.
Ako ti je serija vec uvreda za intelegenciju (lol) onda bar napisi kvalitetan post i napisi sto ti smeta,a ne samo "sranje".
Kad vec kazes da je uvreda za intelegenciju, zasto onda nastavljas gledati seriju rofl. Imas doslovno milijun stvari koje mozes gledat, slusat, igrat ili sta vec i trosit svoje slobodno vrijeme na to. Ne kuzim cemu gledas ako je sranje, samo da bi skako za vrat ljudima koji vole gledat ovo?
Tko je uopce rekao da WD mora biti genijalna, savrseno napisana, dubokomuna serija? To je serija za chill, neki uzivaj u tom B tier "horroru" i zombijima.. da mi je znat tko ovo gleda zbog dubokoumne poruke ili nesto. Zabavno je za opustit se, vidis u kakva ce sranja upast i događaji. Sta fata kaze, za zabavu samo. Ako ides zombi apokalipsu gledat u detalje naravno da ce se citava stvar raspast. Sad cu gledat nelogicnosti u Walking Deadu, no fucks given. Pa nestat ce mi onda gifovi i memeovi, to je gust
To je ko da mi sad kazes da igras Resident Evil zbog price