Sad imam dvije serije koje pratim ili ću pratit. Ova naravnl Volking Ded, 3 sezona momentalno i TLoU 2 sezona.
Jučer je bilo napeto u TWD, ajme!!! Prava akcija. Rickova ekipica i on išli su spašavat svoje otete ljude, napavši tako guvernera, njegove plačenike i njihov gradić naoko pitoreskni ali skriva mračne tajne svoga vođe. Rick i ekipa napali su i poremetili taj mir poput kakvih terorista koji naprasno uđu. Žestoko su se borili na obje strane.
Bilo je puno iznenađenja unutar likova a i ja sam proživio napetost. Ne možeš zaspat pa da si i najumorniji.
To jest stara serija i prožvakana milion puta jer je završena ali jebemu sve. To je baš serija koja je ostavila traga i utjecala na mnoge u pop kulturi, pogotovo gamingu.
TLoU serija i igra su učili od TWD-a, Days Gone igra također.
Joel iz serije me baš sad vizualno pomalo podsjeća na Ricka kao vođa plemena i šteta što on neće biti kao Rick u TWD jer njegova uloga će ubrzo skončat.
Rick kao alfa i omega ekipe koja preživljava a on pak otpravljuje mnoge svoje frendove na vječna lovišta. Nije mu lako jer kad se samo sjetim prve epizode kada se probudio iz kome u bolnici i njega onako izbezumljenog neshvačajući što se zbiva a gle ga sad.
Tamanitelj svega što prijeti. Donoseći teške odluke i ne popuštajući pred moguće samilosti pred potrebitima.
Zbilja vrhunska serija, odnosno ne u cijelosti. Do 6 sezone meni je bila ok i prihvatljiva.
Dug je to period od 5 sezona a kamoli njih 11. To je ubrzan tempo sa zahtjevnijom tematikom i scenografijom koja mora gledatelje držati stalno budnima da se opravda žanr i nije lako.
Eto, taj tempo izgleda nisu izdržali, opadanje gledanosti je živi dokaz i serija se iz početnog horor postapokaliptičnog preživljavačkog okružja sa dobrom ekipom koja ima svoju priču pretvorila u običnu dramu u ajde ipak postapokaliptičnom svijetu ali sa ponavljajućom radnjom koja je predvidiva. Dosadi kao u igrama.