Mali ispravak netocnog navoda, Markan je na svom starom nicku MARKAN7070 jedno vrijeme kad su očistili leaderboardse od hakera bio u top 10 (ili tu negdje) igrača svijeta po broju killova, prvi nije bio nikad. On je tu igru ganjao non-stop, sjecam se da je igrao kad god bi ja upalio plejku... Igrao sam i ja dosta s njim pa ga pozdravi od Foxa ako ga cujes. :)
Eh, to su bila vremena... U2 je objektivno imao kvalitetniji MP, al su ga uhebali patchem nakon pola godine, a trojka je počela kao krš, al su je onda fino dotjerali u red. Koliko se sati prosulo na te multije strah me i pomisliti... i sklopila su se neka lijepa online prijateljstva koja traju i danas.
U4 su previse iskomplicirali i napravili neki hibridni sustav s TLOU multijem pa to vise nije bilo to.
TLOU ovdje necu posebno niti spominjati jer je najkvalitetniji od navedena 3 MP-a, a igra se i danas s ekipom s vremena na vrijeme te nastavlja živjeti kroz Remastered na cetvorci. Brutalno dobar i podcijenjen MP radi kojeg se s nestrpljenjem, ali i zebnjom iscekuje dvojka.
Uglavnom, multiji s kojima je ND itekako pokazao da zna napraviti dobar i zabavan PvP i uz koje sam proveo neke od najljepsih gamerskih trenutaka... May they rest in peace. :,)